KEPEZ Belediyesi, yeşil alanlarına, meydanlarına ve bulvarına diktiği binlerce rengârenk çiçeklerle şehre baharı getirdi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yoğun şekilde ziyaret edilen Kent Ormanı, Seyir Terası, Dokuma Park, belediye binası bahçesi ile yeşil alanlarda, cadde ve bulvarlarda çiçeklendirme çalışması yapıyor. Çiçek peyzajıyla ilçenin yeşil alanları görsel güzelliğe kavuşturuluyor. Şehir sakinleri de görsel şöleni fotoğraf çekerek, ölümsüzleştiriyor. Çocuklar da rengârenk bitkilere ilgi gösteriyor. Çocuklarla, çiçekler ve Kepez'in yeşil alanları daha bir güzel oluyor.

Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor

BİNLERCE ÇİÇEK DİKİLDİ

Peyzaj çalışmasında 3 bin alev çiçeği, 7 bin ağaç menekşesi, 2 bin zakkum, 500 bahçe külü, 2 bin irisine, 500 biberiye, 200 gül, 1000 sardunya, 3 bin betunya, 2 bin sunpatiens, 2 bin begonya kullanıldı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü, alev çiçeği, ağaç menekşesi, zakkum, irisine, biberiye ve gül bitkilerini kendi serasında üretti.

Kepez Belediyesi, çiçeklendirmenin yanı sıra şehrin dört bir yanında ağaçlandırma çalışması yapıyor. Zeytin, narenciye, Benjamin ve çınar gibi ağaç fidanları da yeşil alanlarda, kamu binaları bahçelerinde, meydanlarda ve caddelerde toprakla buluşturuluyor.

Kepez Belediye Başkan Vekili Refik Emre Altekin, yatırım planlaması çerçevesinde şehrin dört bir yanında çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının devam edeceğini belirtti. DHA

Kepeze Sevgi Çiçekleri (5)Kepeze Sevgi Çiçekleri (4)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN