Müftü Köksal; “Vakfımıza emanet ettiğiniz kurbanları İslami usullere uygun şekilde keserek ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.”

Serik Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı olarak ‘Vakaletle Kurban Kesim Programı’ düzenliyor. Diyanet’e vekaletle kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlar yurtiçi kurban için 11 bin 750. TL.,  yurt dışı kurban kesimi için 4 bin 750. TL. ödeyecekler.

Serik Müftüsü İbrahim Köksal, Vakaletle Kurban Kesim Programı hakkında bilgiler vererek vatandaşların kurbanlarını İslami usullere uygun şekilde keserek dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyledi.

Müftü Köksal şu bilgileri verdi; “Türkiye Diyanet Vakfı olarak Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile 31 yıldır 47 Ülkede mazlum ve mağdur coğrafyalar için ‘Vakaletle Kurban Kesim Programı’ düzenliyoruz.

Vakfımıza emanet ettiğiniz kurbanları İslami usullere uygun şekilde keserek ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin yanı sıra mülteci kamplarından savaş ve afet bölgelerine kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelerden bir Müslüman’ın selamına muhtaç bölgelere kadar dünyanın dört bir yanında ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz.

Kurban bağışı yapmak isteyen vatandaşlarımızın Müftülüğümüze, Cami ve Kur’an Kursu görevlilerimize, Kaymakamlık önünde açmış olduğumuz standımıza Kurban vekaletlerini verebilirler. Ayrıca online bağış için de bagis.tdv.org internet sitesinden de bağış yapabilirsiniz.

Bu yılki kurban bedelimiz yurt içi 11 bin 750. TL.,  yurt dışı: 4 bin 750. TL. olarak belirlenmiştir. Bağışlar için son gün stantlarımız ve bankalarda 14 Haziran 2024 Cuma günü, Serik Müftülüğü ve camilerde ise  16 Haziran 2024 Pazar günü saat 17:00’e kadardır.”

Haber: Osman Türkçe

Whatsapp Image 2024 06 06 At 17.13.18Whatsapp Image 2024 06 06 At 17.13.19 (1)

SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI

                                                                                                                                            

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN