Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüz bünyesinde 100. Yıl Spor Salonunda karate antrenörü Ali Fuat Tezeller eşliğinde karate çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda, beyaz kuşaktan sarı kuşağa, sarı kuşaktan turuncu kuşağa terfi eden sporcular için terfi sınav programı düzenlendi.

I M G 20240611 W A0025 800X600

Konu ile ilgili bilgi veren Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlut Özen şunları söyledi; “İlçemizde Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak gerçekleştirdiğimiz Karate Kuşak Terfi Sınavı; sporcularımız ve velilerimizin yoğun ilgisiyle 100. Yıl Spor Salonumuzda yapıldı. Beyaz kuşaktan sarı kuşağa, sarı kuşaktan turuncu kuşağa terfi eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Karate branşında kuşaklar olgunlaşma ve mükemmelleşmenin sembolüdür.

İlçemizde karate branşı yoğun ilgi̇ görmektedir. Kuşak sınavında başarılı olan sporcularımız ileri tarihlerde yapılması planlanan Antalya Karate İl Birinciliği müsabakalarında ilçemizi̇ temsil edecekler. Sporcularımızın yetişmesinde emekleri̇ olan Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü kadrolu Karate antrenörümüz Ali Fuat Tezeller başta olmak üzere tüm velilerimize de teşekkür ediyoruz.”

Kuşak sınavında başarılı olan sporcuların kuşaklarını havaya atmaları ile kuşak terfi sınav programı sona erdi.

Haber: Osman Türkçe

I M G 20240611 W A0027 800X600

Editör: OSMAN TÜRK