Önümüzdeki Pazar günü kutlayacağımız 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri başladı. Milli Mücadelenin 105. yılı kapsamında kutlanacak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Serik Atatürk Caddesi’nde yapılan Gençlik Yürüyüşü ile start aldı.

5 800X533-4

Gedik Kavşağından başlayan yürüyüşe; Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Balık, Jandarma Komutanı Ayhan Aktürk, Emniyet Müdürü Cengiz Usta, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldılar.

9 800X533-110

Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor Serik-Akbaş Grup Yolu Güçlendiriliyor

Atatürk Caddesi boyunca devam eden ve Hükümet Konağı önünde sona eren Gençlik Yürüyüşü sonrasında Kaymakam Şahin ve beraberindekiler; Kaymakamlık Bahçesi alanında Serik Gençlik Merkezi atölyelerinde öğrenciler tarafından yapılan el sanatları sergisinin açılışını yaptılar.

Açılış sonrasında sergilenen ürünlerini tek tek inceleyen Kaymakam Ceman Şahin Serik Gençlik Merkezi kursiyerlerinden yapılan ürünler hakkında bilgiler aldı.

Gençlik Haftası Sanat Atölyesi Sergisi’nde; Ebru, Naht, Geri Dönüşüm Sanat Eserleri, Resim, Hat eğitimi alan kursiyerlerin ve eğitmenlerin eserleri yer aldı.

2 800X533-73 800X533-7

Milli Mücadele’nin 105 yılını kutlamaları 19 Mayıs Pazar günü 19 Mayıs Atatürk'ü alma gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ile devam edecek.

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK