2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Serik Merkez Anadolu Lisesi Mezuniyet Programı düzenlendi.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Serik Merkez Anadolu Lisesi Mezuniyet Programı okul bahçesinde öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımı ile gerçekleştirildi.

LGS'de Antalya'dan 11 Türkiye Birincisi Çıktı LGS'de Antalya'dan 11 Türkiye Birincisi Çıktı

Saygı duruşunda bulunulması ve arkasından İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Serik Merkez Anadolu Lisesi Okul Müdürü Serkan Arslan şunları söyledi; “Canınızdan çok sevdiğiniz, gözünüzden dahi sakındığınız çocuklarınızın eğitim öğretim hayatında Okulumuza inanıp güvendiniz, onları bizlere emanet ettiniz. Bizlere paydaş oldunuz, çalışmalarımızda bizlere destek verdiniz, bu uğurda çok büyük fedakarlık gösterdiniz. Bu güzide gençlerin ebeveynleri olmak sizler için haklı bir gurur kaynağıdır. Her türlü övgüye layık siz kıymetli velilerimizi ben de şahsım ve kurumum adına tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.

Mezun (2)-1

Velilerimizin anne baba olarak bizlere emanet ettiği, erdem ve bilgi ile donattığınız, yetişkin genç bireyler haline getirdiğiniz bir nesli daha bugün yeni hayatlarına uğurluyoruz. Onlara gösterdiğiniz kılavuzluk ve ilgi için sizlere ve daha önce okulumuzda görev yapmış bütün meslektaşlarıma can-ı gönülden teşekkür ediyorum.

Bugün burada 4 yıllık emek büyük bir azim ve çabayla yazdığınız geleceğinizin önsözünün son noktasını hep birlikte koyuyor, sizi okulumuzdan mezun ediyor, Okulumuzdaki günlerinizi okul anılarına dönüştürüyoruz. Ancak biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır.

Serik Merkez Anadolu Lisesi yarınların güçlü ve büyük Türkiye’si aklı, ilmi, düşüncesi ve kalemi ile imza atacak siz gençleri yetiştirmek için yola çıkmış ilimizin genç ve güzide eğitim kurumlarından birisidir. Serik Merkez Anadolu Lisesinden mezun olma ayrıcalığına sahip olan sizler, bizler için her zaman özel olacaksınız. Çünkü bizler Okulumuzda sizleri hayata hazırlamak başarılı, kendine güvenen, saygın ve saygılı bireyler olarak yetiştirmek için çaba gösterdik. Sizlere yarının anne babaları, ülkemizin seçkin yöneticileri, insanlığın doktorları, öğretmenleri ve hayalinizdeki meslek mensuplarının en iyileri olacaksınız gözüyle baktık. Her şeyden önce mutlu olmanız, ailenizin ve milletimizin mutluluğu için özveride bulunabilecek kişiliğe sahip olmanız, adaleti ve hoşgörüyü ilke edinmeniz için gayret ettik.

Çıktığınız bu yolda bizimle birlikte yürüyen siz gençleri tanımış olmaktan gurur duyuyor sağlık, mutluluk ve başarılarınızın daim olmasını temenni ediyorum. Kıymetli vakitlerini ayırarak bu müstesna gecede bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”

Daha sonra Okul Birincisi Zeynep Gül Keskin'e ve Okul Aile Birliği Başkanı Mevlüt Akıllı'ya plaket takdiminde bulunuldu.

Okul Birincisi Zeynep Gül Keskin'e ve Okul Aile Birliği Başkanı Mevlüt Akıllı'ya plaket takdiminde bulunuldu.

Okul Birincisi Zeynep Gül Keskin'in okul kütüğüne birincilik plakasının çakılması sonrasında öğrenci ve velilere ikramda bulunuldu. Program diploma töreninin sonrasında, öğrencilerin keplerini havaya fırlatmaları ile sona erdi.

Haber: Osman Türkçe

Mezun (7)-1Mezun (6)Mezun (4)-1Mezun (1)-1

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN