Özel Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi öğrencileri ''Gönüllü Torun'' projesi kapsamında Antalya Konyaaltı Fethi Bayçın Huzurevi'ni ziyaret ettiler.
Akdeniz Yükseliş Anadolu Lisesi yetkilileri ziyaret ile ilgili olarak; ''Bu kurumda kalan kişilerin morallerini yükseltmek, kendilerini terk edilmiş hissine kapılmalarını önlemek, gençlerle yaşlıları buluşturmak ve gençlerin onları anlamalarını bir nebze sağlamak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette duygu dolu anlar yaşandı. Ellerinde çiçeklerle büyüklerinin ellerini öpen, onlarla sohbet eden öğrencilerimiz hüzün ve mutluluğu bir arada yaşadı.
İngilizce Öğretmeni Hatice Kaçmaz ise; ''Amacımız farkındalık yaratmak. Yarın bizler de bu kurumlarda kalabiliriz. Onları anlamak, onlarla sohbet etmek ve ''huzurevi'' kavramının bize uzak olmadığını gençlerimize kavratmak en önemli amacımız. Umarım bunu bir nebze olsun sağlamışızdır.'' dedi.
Haber: Osman Türkçe





