Türkiye'nin pek çok ilinde konserler veren ve müzik kayıt çalışmalarını Serik'teki Stüdyo Özmen'de yapan genç şarkıcı ve enstrümanist Ali Özmen'in albümü çıkıyor.

Ali Özmen iddialı ve dikkat çekici 13 şarkıya yer verdiği Vizyon isimli albümüyle önümüzdeki aylarda sevenleriyle buluşacak. Akustik ve elektronik müziğin harmanı olan modern pop ve slow pop tarzındaki albüm sınırlı sayıda çıkacak ve bir çok ilde lokal satışlarla sevenlerine ulaşacak. Albümdeki 13 şarkının 11'inin söz ve müziği Ali Özmen'e ait, albümün enstrüman kayıtları ve aranjeler yine Ali Özmen tarafından yapılıyor.

Ali Özmen daha önce reddettiği televizyon programı davetlerini de bu albüm projesiyle değerlendireceğini söylüyor. Ayrıca Özmen Ekibi tarafından Vizyon albümüne sınıf ayrımı olmadan sponsor desteğinin de alınacağı, kreatif düşünceye sahip kişilerden destek beklendiği vurgulandı.