Yazar Selma Şahin’in ikinci kitabı ‘Harun ve Leyla’ yayınlandı.

Sağlık çalışanı Selma Şahin pandemi döneminde yazdığı Delice isimli kitabından sonra ikinci kitabı olan ‘Harun ve Leyla’ yayınlandı.

Gazetemizi ziyaret ederek imzalı kitabını bizlere taktim eden Şahin ikinci kitabı ve yazarlık serüvenini şöyle özetledi; “Pandemi sürecinde bir sağlık personeli olarak yoğun ve stresli geçen günlerde kendimi yazarak daha iyi hissettiğimi fark ettim. İlk kitabım ‘Delice’ işte bu süreçte hazırlandı. ‘Hem okuyalım hem yardımlaşalım’ sloganıyla çıktığım yazarlık yolculuğuma 2 kitabım Harun ve Leyla ile devam ediyorum. Harun ve Leyla'yı yazarken ülkemizi derinden etkileyen asrın felaketi 6 Şubat'ı yaşadım. Ülkedeki her bir birey gibi ben de çok etkilendim, çaresizliğimi iliklerime kadar hissettim. Kitabımı yazmayı bitirince Harun ve Leyla'nın lansmanını deprem bölgesi ile paylaşmayı planladım.”

Şahin, eşine, kızlarına ve sevenlerine yazarlık yolculuğunda kendisine tam destek verdikleri için teşekkür etti. Ziyarette yazar Şahin’e eşlik eden Hüsnü Şahin ise, “eşimi ikinci kitabı için tebrik ederek, yazarlık yolculuğunda her zaman yanında olduğumu tekrar kendisine söylemek istiyorum” dedi.  

Bizler de günümüz sosyolojik fonunu ortaya seren bu aşk romanının okuyanı çok olsun dileyerek Serikli yazarımızı tebrik ediyoruz.

Haber: Osman Türkçe

Selma (3)Selma (2)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN