Sueno Otel Belek’te gerçekleştirilen iftar programına Serik Kaymakamı Cemal Şahin, Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, Cumhuriyet Baş Savcısı Muhammed Kaan Özel, AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet, muhtarlar, kurum müdürleri, şehit yakınları ve gaziler katıldı.

Kaymakam Şahin ve eşi iftar programına katılan Şehit yakınları ve gazilerin masalarını tek tek ziyaret ederek hallerin hatırlarını sorarak hayırla ramazanlar temennisinde bulundu.

D S C 0038 800X531-2

“Milletimizin Fedakarlık ve Kahramanlık Destanlarından Biridir”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda konuşan Serik Kaymakamı Cemal Şahin şunları söyledi; “18 Mart, milletimizin fedakarlık ve kahramanlık destanlarından biridir. Çanakkale’de vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize sağlık ve huzur diliyorum. Onların göstermiş olduğu vatan sevgisi ve mücadele ruhu, bizlere mirastır. Bizlerde bu emanete sahip çıkmak, onların uğruna can verdiği değerleri yaşatmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Çetin: “6 Kavşak Bu Yıl Tamamlanacak” Çetin: “6 Kavşak Bu Yıl Tamamlanacak”

D S C 0034 800X531-2

“Milletimizin En Kıymetli Emanetisiniz”

“Bugün burada düzenlediğimiz iftar yemeği sadece bir sofra etrafında toplanmak değil, aynı zamanda birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına önemli bir vesiledir. Siz değerli şehit yakınları ve gazilerimiz milletimizin en kıymetli emanetisiniz. Bu organizasyonları sadece bir gelenek olarak değil, sizlere duyduğumuz minnetin küçük bir göstergesi olarak görüyoruz. Sadece bu iftar programı ile değil, yıl boyunca sizlerin yanında olmaya, sorunlarınıza çözüm üretmeye büyük önem veriyoruz. İlçemizde ilgili müdürlerimizle birlikte düzenli olarak köy ve mahalle ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bu ziyaretlerimizde şehit yakınlarımız, gazilerimiz, engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı hanelerinde ziyaret ederek istek ve ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Muhtarlarımız organizesinde vatandaşlarımız ile toplantılar yaparak taleplerini dinliyor, çözüm üretmek için erekli adımları atıyoruz. Ayrıca ilçede örnek gösterilecek işletmeleri ziyaret ederek başarı hikayelerini yerinde inceliyor ve toplumumuzun kalkınmasına katkı sağlayan girişimcilerimizi destekliyoruz.”

 D S C 0025 800X531-2

“Gönüllere Dokunmaya Devam Edeceğiz.”

“Bu anlamlı programda bizlerle birlikte olan muhtarlarımıza, ilçe müdürlerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Hep birlikte ilçemizde dayanışma ve kardeşlik duyularını güçlendirmek için çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin desteği ile şehit ve gazi ailelerimizin yanında olmaya ve onların ihtiyaçlarını duyarlılıkla yaklaşmaya devam edeceğiz. Ramazan ayı paylaşma ve dayanışma ayıdır. Bu mübarek ay boyunca yalnızca şehit ve gazi aileleri ile değil, yetimlerimiz, engelli vatandaşlarımız, yaşlılarımız ve ihtiyaç sahibi hemşerilerimizle bir araya eliyor, onların sofralarına misafir oluyoruz. Devletimiz her zaman vatandaşının yanındadır. Bizlerde bu anlayışla hareket ederek gönüllere dokunmaya devam edeceğiz.”

Kaymakam Şahin’in konuşmasının ardından İlçe Müftüsü İbrahim Köksal’ın yaptırdığı duanın ardından topluca iftar açılışı yapıldı. İftar sonrası İlçe Müftüsü İbrahim Köksal tarafından dua yaptırıldı.

Haber: Osman Türkçe