Serik önümüzdeki Salı günü kutlayacağımız milli egemenliğimizin 104. yıl dönümü olan; 23 Nisan 2024 günü kutlanacak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na hazırlanıyor.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yıldönümü olan 23 Nisan 2024 Salı günü milli egemenliğimizin ve bayramımızın 104. gurur yılını hep birlikte kutlayacağız.

Bu kapsamda Serik Kaymakamlığı koordinasyonunda Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullar öğretmenler ve öğrenciler birlikte önümüzdeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın provalarını Atatürk Caddesi’nde gerçekleştiriyorlar.

Yaşlı Adam Evindeki Yangında Can Verdi Yaşlı Adam Evindeki Yangında Can Verdi

Minik öğrenciler öğretmenleri ile birlikte yaptıkları provalarda gerçekten işlerine çok ciddi alıyorlar ve bayramı yüreklerinde hissederek şiirlerini okuyup gösterilerini yapıyorlar.

Serikli minik öğrencilerin bu özverili çalışmaları ve hazırlıkları ile birlikte kutlanacak olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Salı günü sabah başlıyor. Öğrenciler gösterilerine bütün Serikli vatandaşları bekliyorlar.

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN