Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan tarafından başlatılan öğrencilerin memleketlerine ailelerine gidip gelmelerine destek olma projesi sürüyor.

Serik’te öğrenim gören üniversite öğrencilerine memleketlerini ve ailelerine ziyaret edebilmeleri için öğretim sezonu boyunca yılda bir kez verilen yol parası desteği 2022 yılında Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan tarafından başlatılmıştı.

2023 yılında da süren proje, 2024 yılında da Belediyenin öğrencilerin ailelerine kavuşma desteği devam ediyor.

 

Öğrencilerden Aputkan’a Teşekkür

Yaz Sıcağı Bu Kadar Yakmadı Yaz Sıcağı Bu Kadar Yakmadı

2023-2024 eğitim öğretim sezonunda yaklaşık 250 öğrenciye memleketlerine gidip dönme yol parası desteği verildi.

Toplu şekilde belediyeye hem başvuru yapan hem de Belediye Başkanı Enver Aputkan’ı ziyaret ederek teşekkür eden üniversite öğrencileri zorlaşan ekonomik koşullar ile birlikte şehirlerarası otobüs bilet fiyatlarının çok yükseldiğini belirttiler.  Bu bilet fiyatlarının ailelerini ziyaret için memleketlerine gidip gelmelerini çok zorladığını ifade eden öğrenciler Serik Belediyesi’nin ve Belediye Başkanı Enver Aputkan’ın bu desteklerin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek başkan Aputkan’a teşekkür ettiler.

 

“Eğitime Desteğe Devam Ediyoruz”

Öğrencilik yıllarındaki zor şartları iyi bildiğini belirten Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan ise şunları söyledi; “Hepimiz öğrencilik yıllarını yaşadık öğrencilik yılları kolay değildir. Ben bir Belediye Başkanı hem de bir eğitimci olarak hayatım boyunca yaptığım bütün kamu görevlerinde, öğrencilerimize, eğitime, okullarımıza, öğretmenlerimize elimizden gelen bütün desteği verdik. Serik’te hala bu destekleri vermeye devam ediyoruz.

Serik'te okuyan üniversite öğrencilerimizin ailelerini ziyaretlerine yönelik yılda bir defa ya mahsus desteğimiz 2022 yılında başladı. 2023 yılında da aynı şekilde desteklerimiz devam etti. Bu yılda yine öğrencilerimize bu desteğimiz devam ediyor. Bugün de öğrencilerimiz bizleri ziyaret ettiler, teşekkür ettiler. Biz de onlara çok teşekkür ediyoruz.

Bütün öğrencilerimize elimizden gelen ne varsa her alanda yardımlarımız sürecek. Bizim onlardan beklentimiz eğitimlerini güzel bir şekilde tamamlayıp, vatana, millete, devletimize, Türkiye Cumhuriyeti’ne faydalı birer vatandaş olmalıdır. Ziyaretlerinden dolayı ben de onlara çok teşekkür ediyorum.”

Haber: Osman Türkçe

belediye (4)-1belediye (3)-1

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN