Ak Parti Başkanı Söker; “Serik’imiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Serik sağlık kompleksinin yılsonunda tamamlanarak teslimatı öngörülüyor.”

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, geçtiğimiz yıl temeli atılarak inşaatına başlanan Sağlık kompleksinde incelemelerde bulundu.

Başkan Söker, Serik’te Sağlık Bakanlığı yatırımları kapsamında yapımı devam eden ve içerisinde, İlçe Sağlık Müdürlüğü, 4 doktorlu Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Yaşam Merkezi ve 112 Acil İstasyonu barındıran sağlık kompleksi inşaat alanında İlçe Sağlık Müdürü Dr. Şeyda Akkaya ve Ak Parti İlçe yönetimi ile birlikte incelemelerde bulundu.

Yaz Sıcağı Bu Kadar Yakmadı Yaz Sıcağı Bu Kadar Yakmadı

Devlet Hastanesi’nin eski yerine yapılan inşat çalışmaları hakkında bilgi alan Ak Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker; “Serik’imiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Sağlıklı Hayat Merkezi Projesi kapsamında Sağlık Bakanlığımız tarafından Merkez Mahallemizde yapımı devam eden, içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğü, Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Komuta Merkezini de barındıracak olan çalışma alanında İlçe Sağlık Müdürümüz ve teşkilatımız ile birlikte incelemelerde bulunduk. Sağlık kompleksinin yılsonunda tamamlanarak teslimatı öngörülüyor.” Dedi.

Haber: Osman Türkçe

Ak (1)-4Ak (2)-4

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN