Serik Belediye Meclisi 5 yıllık dönemimin son meclis toplantısını yaptı.

Son (2)

2019-2024 döneminin son meclis toplantısı olan Serik Belediye Meclisi Mart ayı olağan toplantısı Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan başkanlığında yapıldı. Başkan Aputkan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadın belediye meclis üyelerine çiçek vererek kadınlar gününü kutladı. Aputkan ayrıca, 5 yıl boyunca beraber çalıştığı belediye meclis üyelerine de anı olarak teşekkür plaketi verdi.

Son (3)

Serik Belediye Meclisi Mart ayı gündeminde bulunan 8 madde oy birliği ile kabul edildi. Ayrıca gündeme alınan 6 maddede ilgili komisyonlara havale edildi.

Belediye Başkanı ve Serik Belediye Meclis Başkanı Enver Aputkan konuşmasında şunları söyledi; “Geriye baktığımız zaman pandemi gibi, deprem gibi, komşumuz Manavgat'taki yangın gibi bütün ülkeyi, dünyayı etkileyen çok önemli olaylar yaşadık. Belediye olarak, Serik halkı olarak deprem bölgesinden gelen insanlarımıza hep birlikte sahip çıktık. Bu dönemleri atlattık ama belediye olarak tüm icraatları hep birlikte elimizden geldiği kadar gayret sarf ettik. Bu günleri çok iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum.  Geçen 5 yıla baktığımız zaman vicdani bir rahatlığın olduğunu çok açık yüreklilikle söyleyebilirim.”

Aputkan gündemin oy birliği ile kabul edilen kent meydanı ile ilgili maddesi konusunda da; “Şehrin, ilçemizin geleceğiyle ilgili aşağı yukarı 3.5-4 yıl zaman zaman gündemimize gelen bir konu değerli arkadaşlar. Önemsiyorum. Şimdi belli yerler vardır. Çınaraltı dediğim zaman ilk akla gelen Çınaraltı ve Cuma pazarıdır. Yani şimdi de Serik Cuma pazarı ile ilçenin adıyla birlikte anılır. Şehirlerin açık alanlara, nefes alacak alanlara ihtiyacı var. Bugün çok önemli bir karar aldık.” dedi

Aputkan konuşmasının sonunda; “31 Mart yerel seçim çalışmaları ilçemizde seviyeli bir şekilde devam ediyor. Böyle de devam etmesini temenni ediyorum” dedi

Haber: Osman Türkçe

Son (1)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN