Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) ve Türk Eğitim Sen (TES) Antalya Şube ile Serik başkanları MHP İlçe Başkanı Ahmet Güzel’e ziyaret ettiler.

Başkan Güzel’in göreve gelmesi sebebi ile yapılan ziyarete, Türk Eğitim-Sen Antalya 3 No’lu Şube Başkanı Varol Civcir, şube yönetimi, TÜRKAV Serik İlçe Başkanı Yusuf Işık, Türk Eğitim-Sen Serik İlçe Temsilcisi İsmail Tunç ve ilçe yönetimi katıldılar.

STK heyeti daha sonra Serik Ülkü Ocakları Başkanlığını da ziyaret etti.

6 800X600-12

Başkan Kara ve Başkan Yardımcısı Tutuklandı
Başkan Kara ve Başkan Yardımcısı Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

TÜRKAV Serik İlçe Başkanı Yusuf Işık ziyaretlerle ilgili olarak şunları açıkladı; “Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Serik İlçe Başkanlığı görevine seçilen Sayın Ahmet Güzel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Türk Eğitim-Sen Antalya 3 No’lu Şube Başkanımız Sayın Varol Civcir, şube yönetimimiz, Türk Eğitim-Sen Serik İlçe Temsilcimiz Sayın İsmail Tunç ve ilçe yönetimimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette, eğitim alanındaki gelişmeler ve Serik’imizin genel meseleleri üzerine istişarelerde bulunduk.

Sayın Ahmet Güzel’e ve yönetim kuruluna yeni görevlerinde başarılar diliyor, misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum.

Türk Eğitim-Sen Antalya 3 No’lu Şube Başkanımız Sayın Varol Civcir, şube yönetimimiz, Türk Eğitim-Sen Serik İlçe Temsilcimiz Sayın İsmail Tunç ve ilçe yönetimimiz ile birlikte, Serik Ülkü Ocakları Başkanlığı nezdinde Sayın Akif Yıldız ile bir araya geldik.

Görüşmemizde; milli ve manevi değerler doğrultusunda yürütülen çalışmalar ile gençliğe yönelik eğitim ve kültür faaliyetleri üzerine değerlendirmelerde bulunduk. Sayın Akif Yıldız’a çalışmalarında başarılar diliyor, nazik misafirperverliği için teşekkür ediyorum.”

9 800X600-4

Haber: Osman Türkçe