Türkçe Öğretmeni İbrahim Etli'nin organize ettiği, duygu dolu anların yaşandığı şiir dinletisi salonu dolduran izleyicilerden tam not aldı.

Tekeli Ortaokulu 7/E ve 8/A sınıfı öğrencilerinin hazırladığı şiir dinletisi geçtiğimiz akşam Tekeli Ortaokulu konferans salonunda yapıldı. İzleyicilerin gözyaşlarını tutamadığı "Şiirden Çıktık Yola" adli şiir dinletisinde hüzün ve gurur dolu anlar birlikte yaşandı. Dinletinin sonunda programı hazırlayan Türkçe Öğretmeni İbrahim Etli' ye, sahne tasarımı ve dekorasyonunu oluşturan Görsel Sanatlar Öğretmeni Özlem Yıldız'a, Bilgisayar ve teknik işlerde destek veren Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Yunus Karadağ 'a çiçek takdim edildi.

Muhteşem şiir şölenin sonunda Türkçe Öğretmeni İbrahim Etli yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Dinletimize gelerek şiir yolculuğunda bizlere eşlik eden siz değerli şiir dostlarına çok teşekkür ediyorum. Derslerimizi aksatmaması adına hazırlık aşamasını çok uzun tutmadığımız dinletimizdeki şiirleri muhteşem bir gösteri ile sunmanın gururunu yaşıyorum. Kısa zamanda özveriyle çalışan 7/E ve 8/A sınıfı öğrencilerimi kutluyor, sahne tasarımı ve dekorasyonunda destek olan değerli meslektaşım Görsel Sanatlar Öğretmeni Özlem Yıldız'a, teknik konuda destek olan Yunus Karadağ'a, hazırlık arasında bizlere her daim yardımcı olan Sayın Müdürüm Özay Ala başta olmak üzere bütün müdür yardımcılarıma ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

Haber: Osman Türkçe

Krallar Gibi Karşılandılar... Krallar Gibi Karşılandılar...

Tekeli (5)-1Tekeli (4)-3Tekeli (3)-5Tekeli (2)-5

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN