Tekeli Ortaokulu 4 Haziran 2024 tarihinde yoğun katılımın olduğu muhteşem yılsonu sergisinin açılışını yaptı. 

Teknoloji Tasarım Öğretmenleri Burcu Barcın, Seher Bektaş, Şule Koca; Görsel Sanatlar Öğretmenleri Özlem Yıldız, Ferah Emirdar ve Fen Teknoloji zümresinin önderliğinde öğrenciler tarafından hazırlanan yılsonu sergisi okul bahçesinde yoğun katımla gerçekleşti.

Sabah saat 10:00’da başlayan etkinliğe; Serik Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Yıldırım, Mehmet Balık, Serik İlçe Milli Eğitim Müdürü İkram Ekiz, Serik Gençlik ve spor Müdürü Mevlüt Özen, Tekeli Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı  Av. Binnaz Büyükkurt, okul aile birliği üyeleri, okul müdürleri, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Yüksek katılımın sağlandığı sergiye tüm misafirler yoğun ilgi gösterdi.

Sergi ile ilgili olarak Tekeli Ortaokulu Okul Müdürü Özay Ala şunları söyledi; “Akademik başarılarımızı böylesi soysal etkinliklerle daha da zenginleştiriyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çocuklarımız tarafından sergilenen her eserin ayrı bir anlamı var.  Burada amaç,  çocuklarımızın gizli kalmış yeteneklerini ortaya çıkarmak. Emeği geçen öğretmenime ve öğrencilerime huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum.  Ayrıca her türlü etkinliğimize destek veren belediye başkanımız Sayın Kadir Kumbul’a ve Kaymakamımız Sayın Cemal Şahin’e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İkram Ekiz’e, okul aile birliği başkanımız Av. Binnaz Büyükkurt’a, okul aile birliği üyelerimize, kurum müdürlerimize ve tüm misafirlerimize, teşekkür ederiz.”

Erken Teşhisin Önemi Anlatıldı Erken Teşhisin Önemi Anlatıldı

Tekeli (1)-6Tekeli (2)-6Tekeli (4)-4Tekeli (5)-2

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN