SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI

Milli Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 Pazar günü yapılan Bursluluk Sınavında Tekeli Ortaokulu’nun 50 öğrencisi bursluluğa hak kazanarak büyük bir başarıya imza attı. 27 Eylül Pazartesi günü Tekeli Ortaokulu öğretmenleri, öğrencileri ve çok sayıda velinin de katılımıyla okul bahçesinde ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen ödül töreninde sınavı kazanan 50 öğrenciye ödülleri takdim edildi.

2 800X533-8

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavında tüm soruları doğru cevaplayıp 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan 8G sınıfı öğrencisi Emre Tülü okul idaresi tarafından tablet ile ödüllendirildi. Ödülünü Okul Müdürü Özay Ala takdim etti.

3 450X600-1

Programda konuşan Okul Müdürü Özay Ala şunları söyledi; “Tekeli Ortaokulu hem akademik başarı, hem de sosyal ve sportif faaliyetlerde başarının adresi olan okulumuz başarmaya ve kazanmaya devam edecektir. Bursluluk sınavını kazanan 50 öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bugünlere getiren ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ederim. Bursluluk sınav sonuçları bizleri gururlandırmıştır. 100 sorunun tamamını doğru yanıtlayarak 500 tam puan alan öğrencimiz Emre Tülü’yü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Aynı başarıları LGS sınavında da 8. sınıf öğrencilerimizden geleceğine inanıyorum. Dileğim odur ki, bu öğrencilerimiz bundan sonraki eğitim hayatlarında da bu başarısını sürdürür. Başarıya katkı sağlayan Tekeli Ortaokulu ailesine; idareci arkadaşlarıma, öğretmenlerime, Okul Aile Birliği Yönetim Kuruluna, çocuklarımızda en çok emeği geçen kıymetli velilerimize çok teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK