Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından birçok branşta açılması planlanan GSB Spor Okulları yaz kurslarına başvurular başladı.

Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Yaz Spor Okullarının bu yıl toplam 9 farklı branşta açılması planlanıyor. Atletizm, basketbol, cimnastik, futbol, güreş, karate, okçuluk, voleybol ve yüzme kursları başvuru sayısına göre yaş grubu oluşması durumunda açılacak.

Kurslara başvurular başladı. Kurslara başvuru yapmak isteyenlerin, detaylı bilgi, başvuru ve kayıt için Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 100. Yıl Spor Salonunda müracaat etmeleri veya tanıtım afişinde bulunan yaş grupları ve açıklamaya göre e-devlet üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.

GSB Spor Okulları yaz kursları başvuruları hakkında bilgi veren Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen şunları söyledi; "Serik Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) Spor Okulları kapsamında; başvuru sayısına göre; atletizm, basketbol, cimnastik, futbol, güreş, karate, okçuluk, voleybol ve yüzme branşlarında olmak üzere 9 farklı branşta kurslar açmayı planlıyoruz. Yaz- Kış devam edecek kurslarımız, başvuru sayısına göre yaş grubu oluşması durumunda açılacaktır. Çocuklarımızı internet bağımlılığı, bilgisayar, tablet, telefon gibi alışkanlıklardan kurtarmak ve uzaklaştırmak için spor ile buluşmalarını ve daha sağlıklı olmalarını hedefliyoruz.

Detaylı bilgi, başvuru ve kayıt için Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü 100. Yıl Spor Salonuna bekliyoruz. Öğrencilerimizin, gençlerimizin yaş gruplarına göre başvuru ve kayıtları için velilerimizin İlçe Müdürlüğümüze gelerek kayıt formu doldurmaları gerekmektedir. Ayrıca yüzme kursu dışında diğer spor branşlarında e-devlet üzerinden kayıt yapılabilmektedir. Kurslarımıza başvurular başlamış olup açılacak tüm spor kurslarımız ücretsizdir.”

AK Parti  Aşure Dağıttı AK Parti  Aşure Dağıttı

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN