AK Parti Serik ilçe teşkilatı 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye başkanlığına aday adayı olan partilileri ile bir araya geldi. Native Ground Bistro ve Kafede düzenlenen programa AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım, İlçe Başkan Yardımcısı Ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz, AK Parti Serik Kadın Kolları başkanı Emahan Can, AK Parti Serik Gençlik Kolları Başkanı İsmail Yeken, Yönetim Kurulu üyeleri ve aday adayları katıldı.

AK Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Yıldırım toplantıda yaptığı konuşmada yerel seçimlerde Serik Belediye Başkanlığına aday adayı olan arkadaşları ile bir araya geldiklerini söyledi.

Buradaki programın ardından aday adaylarını AK Parti Serik teşkilatı ile buluşturacaklarını belirten Yıldırım şunları söyledi; “Aday adaylarımız toplantıda kendilerini, projelerini anlatma imkanı bulacak. Antalya’da yarın saat 10.00-16.00 saatleri arasında partimiz genel merkezi tarafından yapılacak olan temayül yoklamasında teşkilatlarımız, adaylarımız için oylarını kullanacaklar.”

“Devletimizin Güçlü Olduğunun İşaretlerinden”

“Günümüzde Dünya devletlerinin çok zor bir süreçten geçtiğine dikkati çeken Yıldırım, “Savaşlar, pandemi, iklimle ilgili sıkıntılar ülkemizi de etkileyen 11 ilimizi yok etme noktasına geçen çok büyük bir deprem yaşadık. Bu deprem akabinde sizler de aynı şekilde mutlaka değerlendirmişsinizdir. Acaba 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimleri yapılabilir mi? Yapar mıyız? Bu günlere geldik. Çok şükür ki şu an deprem çok fazla konuşulmuyor. Artık orada konuşulan vatandaşlarımızın barınma sorunlarının giderildiği, yapılan konutlar, bunlar konuşuluyor. Bu da artık devletimizin güçlü olduğunun en büyük işaretlerinden birisidir.”

“Cumhurbaşkanımız Güçlü Liderlik Örneği Göstermiştir”

“Rusya, Ukrayna savaşı malum. Orada Cumhurbaşkanımız güçlü liderlik örneği göstermiştir. Bunun neticesinde savaşa taraf olmadan orada ara buluculuk rolünü üstlenmiştir. Yine Filistin'deki soykırıma sesini yükselten, dünyada neredeyse tek lider şu an Cumhurbaşkanımız. Bunu vatandaşlarımız, milletimiz değerlendiriliyor. Şöyle ki bütün ekonomik sıkıntılara, deprem, pandeminin getirdiği sıkıntılar, savaşlara rağmen 14 Mayıs bir de dış güçler ve yine içerideki iş birlikçileri 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde bizleri çok zorladılar. Biz Serik'te hiç görmediğimiz insanları gördük. 2002’den bu yana AK Parti içerisinde siyaset yapıyoruz. İlk defa ben karşı tarafın bu kadar sandıklarda baskı yaptığını, okullarda baskı yaptığını gördük. Çok şükür milletimizin feraseti ile buradan galip çıkmış bulunmaktayız Cumhurbaşkanımıza, Recep Tayyip Erdoğan'a tekrar bu yönetim iradesini vermiş bulunmaktadır. AK Parti kadrolarına bu görevi vermiş bulunmaktadır.”

“Çok Değerli, Kariyerli Aday Adaylarımız Var”

ANTALYA'DA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ ANTALYA'DA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

“Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Biz aynı şekilde birlik beraberlik içerisinde çok şükür ki kaliteli, çok değerli, kariyerli aday adaylarımız var. Ben bu medeni cesaretlerinden ilçemize hizmet etme isteklerinden dolayı hepsine çok teşekkür ediyorum.”

“Aday Adaylarımıza Başarılar Diliyorum”

 “Yine biz 31 Mart seçimlerinde de inşallah seçimi kazanacağız. 10 yıldır ilçemiz AK Parti ile yönetiliyor. Çıta artık yükseldi. Gerçekten çok güzel hizmetler yapıldı. Önümüzdeki süreçte de bu hizmetler devam edecek. Çünkü ilçemiz şu an turizmin göz bebeği, göç alan bir yer, gelişiyor. Fakat sorunlarımız da artıyor. Tapu sorunu malum hepimiz biliyoruz. Çok çetrefilli sorunlar var. İnşallah hükümetimiz iyi bir ekip oluşarak bu sorunları çözmek için teşkilatımız ve belediye ekibimizle birlikte bu süreçte başarıyla götüreceğimize ben kesinlikle eminim. İnşallah seçim sürecinde buradan bir adayımız çıkacak. Aday adaylarımıza başarılar diliyorum.”

“Başarı Olursa Bu Ekibin Başarısı Olacak”

“Siyaset bazen bildiğiniz gibi olmayabiliyor. Mesela 2009’da aday adayı oldum. O dönemde bir arkadaşımız aday yapıldı. Elimizden geldiğince biz sahada destek verdik. Uzun soluklu baktığınız zaman çok çabuk geçebiliyor. Bir bakmışsınız 5 yıl geçivermiş. Yine bir seçim süreci başlamış. Onun için bu süreci çok iyi değerlendirmek lazım. Burada başarı olursa bu ekibin başarısı olacak. Biz de bunu sağlamak için de elimizden geleni göstereceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK