Uzun yıllara dayalı belediye tecrübesi olduğunu belirten Mustafa Akın son 5 yılda Serik belediye meclisi Antalya büyükşehir Belediye meclis üyeliği görevlerinde bulunduğunu ifade etti.

Akın meclis üyesi olarak Serik ile ilgili her konuda büyük gayret gösterdiğini, içme suyu, yol, altyapı ve üstyapı vb. gibi konularda Antalya Büyükşehir Belediye Meclisinde Serik için hizmet çalıştığını belirtti.

CHP Serik Belediye Başkan aday adayı Mustafa Akın adaylığı ve çalışmaları ile ilgili şu bilgileri verdi; “Uzun yıllardır belediye konusunda daha önce inşaat mühendisi olarak görevlerde bulundum. Son 5 yıldan bu yana ise hem Serik hem Antalya Büyükşehir meclislerinde ilçemizin sorunları konusunda çalışmalar yürüttüm.

Hem belediyecilik anlamında hem de Serik’in sorunlar ile ilgili ve çözüm yolları ile ilgili bugüne kadar edindiğim tecrübeleri ilçemize aktarmak için CHP Serik belediye başkan aday adayı oldum.

Öncelikle partim ve parti üyelerim beni adaylığa layık görürse; sonrasında ise seçimlerde Serik halkı partimize ve bana oy vererek bizleri görev verirse ilçemizi hak ettiği konu ulaştırmak için elimizden gelen çalışmaları yapacağız.

ANTALYA'DA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ ANTALYA'DA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Serik, tarım, turizm, ticaret anlamında büyük bir potansiyele sahip bir ilçe. İlçemizin sahip olduğu bütün bu değerleri yapacağımız projelerle en güzel şekilde halkımızın hizmetine sunmak için çalışacağız. Her şey Serik için, her şey halkımız için.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK