CHP’de Birlik Beraberlik Mesajı CHP’de Birlik Beraberlik Mesajı

Aydın; “Artık Serik’in kabuğunu kırma zamanı, değişim zamanı geldi. Bu memleketin gerçekten çok ciddi projelere ihtiyacı var.”

 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde AK Partiden Belediye Başkanlığı için aday adayı olan Mimar Bülent Aydın, adaylık öncesi çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. ‘Değişim için yola çıkıyoruz’ sloganı ile yola çıkan Mimar Bülent Aydın, adaylık başvurusunun ardından esnaf ve vatandaş ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Vatandaşların kendisine teveccühünden ve ilgisinden dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Aydın, “Genel merkezimiz tarafından Serik Belediye Başkanlığı adaylığı layık görüldüğü takdirde ilçemizin vizyonunu daha yukarılara çıkartmak için Serik halkımız ile birlikte elimizden gelenin fazlasını yapacağız.” dedi.

“Serik’in Kabuğunu Kırma Zamanı Geldi.”

Ak Parti Serik Belediye Başkan aday adayı Mimar Bülent Aydın açıklamalarını şöyle sürdürdü; “Artık Serik’in kabuğunu kırma zamanı, değişim zamanı geldi. Bu memleketin gerçekten çok ciddi projelere ihtiyacı var. Örneğin yapılacak kilit projelerle sahildeki yerleşim alanlarıyla şehir merkezimizi bütünleştirebilirsek Serik çok daha iyi noktalara gelecektir.”

“Serik’in Gelecek 50 Yılının Planlanması Lazım”

“Gelecek nesillerimize güzel ve yaşanılabilir bir ilçe bırakmak için çok çalışmalıyız. Yeni bir master planı ile Serik’in gelecek 50 yılının planlanması lazım. İç yollarıyla, çevre yoluyla, yeni otogarıyla, haliyle, planlanıp yeni merkezler kurulması lazım planlama olmazsa bu şehrin nereye, hangi istikamete gittiğini belirleyemeyiz.”

“Ekibimiz Yoğun Çalışıyor”

“Yapacağımız yeni master planı ile şehri nereye götüreceğimiz, yeni merkezlerin nerede kurulacağı ortaya çıkacaktır. Bununla ilgili arkadaşlarımız çalışmalarını sürdürüyorlar. Ekibimizin içerinde, şehir plancılarımız, haritacılarımız, avukatlarımızın, mühendislerimizin olduğu bir kadromuz var. İnşallah adaylığımız olursa bunlarla birlikte projeleri daha detaylı bir şekilde çalışıp halkın önüne çıkacağız.”

“Gençler Bizim İçin Çok Önemli.”

Gençler her sene yanımıza stajyerler mimarlar gelir. Hiçbiri bu memlekette durmak istemiyor. Gençleri burada tutmak için onlara yönelik projeler üretmeliyiz. Onlar sosyal alanlar oluşturmalıyız. Gençler bizim için çok önemli. Yine gençlerimiz ve çocuklarımız için sporu Serik’te bir yaşam biçimi haline getirmek için spor yapılabilecek alanlar oluşturacağız.”

“Kadınlar Etkin Olacak”

Partimiz bizi aday gösterir, milletimiz de bize Serik’i yönetme görevi verirse yönetimlerimizde ve etkin noktalarda kadın hemşerilerimiz görev alacaklar. Bunu açık yürekle söylüyorum, Başkan yardımcılarının yarısı kadın olacak. Çünkü Serik’in nüfusunun yarısı kadınlarımızdan oluşuyor. Serik’te kadınlarımız da en az erkeklerimiz kadar ilçemiz için görev alacaklar.”

Cumhuriyetimiz’in 100. Yılında başladığımız çalışmalarımızla değişimi gerçekleştireceğimiz ilçemizde önümüzdeki dönem; Türkiye Yüzyılı ile birlikte çok güzel gelişmeleri ve değişimleri hep birlikte el ele gerçekleştireceğiz. Serikli vatandaşlarımız bize güvensin.”

 Haber: Osman Türkçe

bülent (9)

bülent (7)

bülent (6)

bülent (5)bülent (3)-1

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN