Manavgat Belediyesi'nde Devir Teslim Manavgat Belediyesi'nde Devir Teslim

 Bülent Aydın; “Kadın, erkek, gençler yan yana ilçemizi birlikte geleceğe taşıyacağız. Yeni yapacağımız imar planları ile Serik’imizi hak ettiği yere getireceğiz.”

Mimar Bülent Aydın, AK Partiden Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptı. Aydın, kalabalık bir toplulukla parti binasına geldi. Parti binasında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz’e müracaat evraklarını teslim etti.

Aydın’ın aday adaylığı başvurusunu alan Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz; “Partimiz Serik’te 2014 ve 2019 yerel seçimlerini nasıl kazandıysa 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimleri de kazanacaktır.  Buna teşkilat olarak inancımız tamdır. Partimiz, Genel Merkezimiz kimi aday gösterirse arkasında dimdik duracağız. Ak Parti belediyeciliği hizmetlerine kaldığı yerden devam edecektir.” dedi.

 

Aydın, “Bu Yolda Yalnız Olmadığımı Biliyorum”

 

Bülent Aydın burada yaptığı açıklamada şunları söyledi; “1996-2001 yıllarında MHP’de başlayan siyasi hayatım, 2004 yılı itibariyle AK Parti çatısı altında devam etti. 19 yıldır devam ettiğim siyasi hayatım boyunca AK Parti ailesinin bir üyesi olmaktan ve bu yolda yürümekten onur duydum.

Bu onurlu yürüyüşü, Serik’imize ve siz değerli hemşerilerime en iyi hizmeti vermek için, Ak Parti Serik Belediye Başkanlığı Aday Adaylığımı açıklayarak devam ettirmek istiyorum. Bu yolda yalnız olmadığımı biliyorum. Siz sevgili hemşerilerimin destekleri ile Cumhur İttifakı’nı en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın.”

 

“Serik’imizi Hak Ettiği Yere Getireceğiz.”

“Biz dünde buradaydık, bugün de buradayız, yarında burada olacağız. Artık değişim zamanı, yenilenme zamanı. Kadın, erkek, gençler yan yana ilçemizi birlikte geleceğe taşıyacağız. Yeni yapacağımız imar planları ile Serik’imizi hak ettiği yere getireceğiz. Bu yolda, Allah’ın izniyle bıkmadan usanmadan, doğrudan sapmadan, sizlerin de desteklerinizle, gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum. Hiç bir zaman ben demeyeceğiz, biz diyeceğiz, bir olacağız, beraber yöneteceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN