AK Parti Serik Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık; “Serik’in hızlı bir şekilde önümüzdeki 5 yılda bütün kaybettiği zamanı hızla geri kazanarak; çalışmalarla, projelerle ve yatırımlarla hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum.”

 

Ankara'da Ak Parti Genel Merkezi’ni ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesini ziyaret eden, istişarelerde bulunduktan sonra Serik’e dönen AK Parti Serik Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık Serik’te her gün vatandaşlarla bir araya geliyor.

Çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Çalık; “Bizler hizmet için ‘Haydi Serik bir daha’ sloganıyla ilçemiz için yollara düştük. Önceki dönem yaptığımız çalışmaların çok daha fazlasını planladık. İlçemizin geleceği için bu projeleri hayata geçirmek için geliyoruz.” Dedi.

 

“İlçemizin 66 Mahallesini Dolaşıyoruz”

AK Parti Serik Belediye Başkan aday adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu kapsamda vatandaşlarımız ile istişareleri bulunuyoruz. İlçemizin 66 mahallesini dolaşıyoruz vatandaşlarımızı yerinde görüp onların fikirlerini, önerilerini, sorunlarını dinliyoruz. Vatandaşlarımızın acı günlerinde, mutlu günlerinde yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Bununla birlikte ilçemizin geleceği için neler yapabiliriz ile ilgili hazırlıklarımızı anlatıyoruz. Serik'in geleceği ile ilgili ile ilgili birçok yerde görüşüyoruz. Antalya'da, Ankara'da çeşitli hem partimizle hem külliyede görüşmeler yapıyoruz.”

Bağımsız Adayın 'Oylarım Eksik Sayıldı' İtirazı Reddedildi Bağımsız Adayın 'Oylarım Eksik Sayıldı' İtirazı Reddedildi

 

“Zaman Zaman Bana Soruyorlar”

“Bütün bu yoğun çalışmaları, istişareleri neden yapıyoruz diye zaman zaman bana soruyorlar. Buna cevabım hep şu oluyor. Bakın benim dünya turizm merkezi ve tarım merkezi olarak nitelendirdiğim Serik’in kaybedecek bir dakikası bile yok. Serik hızlı bir şekilde önümüzdeki 5 yılda bütün kaybettiği zamanlara hızla geri kazanarak; çalışmalarla, projelerle ve yatırımlarla hak ettiği yere getireceğimize inanıyorum.

İşte bu sebeple Serik için son 10 yıldır olduğu gibi hiç ara vermemiş gibi çalışıyorum proje üretiyorum. Çünkü ilçeme ve hemşerilerime inanıyorum güveniyorum. Hep birlikte başaracağız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN