CHP İlçe Başkanı Çimen ve CHP kadın Kolları Başkanı Av. Toker birlik beraberlik mesajı vererek bütün partililere teşekkür ettiler.

28 Mayıs Salı günü yapılan CHP Serik Kadın Kolları kongresinde başkanlığa seçilen CHP Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Şafak Toker, yönetimi ile birlikte CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen ile bir araya geldi. CHP Serik İlçe Başkanlığında yapılan basın toplantısında birlik beraberlik mesajı verildi, partiye emeği geçenlere teşekkür edildi.

Cem Kotan Mazbatasını Aldı Cem Kotan Mazbatasını Aldı

Çimen, ‘Hep Birlikte İktidara Yürüyeceğiz’

Toplantıda ilk konuşmayı yapan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen şunları söyledi; “Arkadaşlar daha önce kadın kolları seçimi olmadı ilk defa bu dönem seçimimiz oldu ve güzel oldu. Hepimizin amacı Cumhuriyet Halk Partisi ile beraber yürümek. Hepimiz hep birlikte iktidara yürüyeceğiz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Belediye başkanımız, ilçe başkanı olarak ben, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanlarımızla iktidara gideceğiz. İlçe yönetimi, belediye başkanı, kadın kolları başkanımız, gençlik kolları başkanımız hepinize teşekkür ediyorum. Ben sizlerle çalışmaya varım. Şerefle bu yolda yürümeye varım.

Ayrıca geçmiş dönemde hizmet veren Hülya Hanım ve yönetimine de çok teşekkür ediyorum. Çok uzun bir süreçte bizlere hizmet etti. Dağ, taş, çamur demeden hizmet ettiler. Emeği geçen bütün Cumhuriyet Halk Partililere teşekkür ediyorum.”

Toker, ‘Başkanıma Teşekkür Ediyorum Birlikte Çalışacağız’

CHP Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Şafak Toker ise konuşmasında şunları ifade etti; “Öncelikle başkanımızın söylediklerini ben de tamamen katılıyorum. Güzel bir seçim geçirdik, gayet demokratik oldu. Örgütün tercihiydi, kadınların seçimiydi öncelikle. Ben ekip arkadaşlarıma emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Bir önceki kadın kolları başkanımız Hülya hanıma teşekkür ediyorum.  Emekleri için çok teşekkür ediyoruz, o yol açtı, biz buraya geldik buradan da devam edeceğiz.  Başkanımla birlikte, Belediye Başkanımızla, birlikte, tüm örgütümüzle birlikteyiz.  Mine Hanım da kardeşim birlikte çalışacağız ona da teşekkür ediyorum. Ayrı gayrımız yok böyle bir şey olmaz zaten. Ben çok onurluyum, gururluyum böyle bir partinin üyesi olduğum için. Böyle bir demokratik süreç geçirdiğimiz için de çok mutluyum. Başkanıma teşekkür ediyorum birlikte çalışacağız.”

Toplantı sonunda CHP Serik İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Şafak Toker ve kadın kolları ilçe başkanı Çimen’e mavi bir kravat hediye ettiler.

Haber: Osman Türkçe

Adsız-1

Whatsapp Image 2024 05 31 At 13.48.26 (2)Whatsapp Image 2024 05 31 At 13.48.27 (1)Whatsapp Image 2024 05 31 At 13.48.29 (1)

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN