Basın toplantısında buluşan Cumhur İttifakı ilçe başkanları birlik beraberlik mesajı verdiler.

Cumhur İttifakı İlçe Başkanları ve Belediye Başkan aday adayları ile belediye meclis üyeleri kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. İşler Caddesi’nde bulunan Nur Pastanesi’nde buluşan İttifak üyeleri kahvaltı sonrası toplu olarak Serik’te esnafları ziyaret ederek vatandaşları selamladılar.

Cumhur İttifakı ortakları AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker ve MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet; partilerinin belediye başkan aday adayları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte bir araya geldiler. Birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantının ardından Atatürk Caddesi’nden Çınaraltı Meydanı’na kadar toplu olarak yürüyerek halkı selamladılar ve esnafları ziyaret ettiler.

 

CHP’de Birlik Beraberlik Mesajı CHP’de Birlik Beraberlik Mesajı

Üstünmet, “İsimlere Takılı Değiliz”

Basın toplantısında ilk konuşmayı MHP Serik İlçe Başkanı Osman Üstünmet yaptı. Üstünmet konuşmasında şunları söyledi; “Bugün birlik beraberliğimizi pekiştirmek, aynı çatı altında yerel seçime hazırlanmanın bir ön toplantısını gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki süreç, dediğimiz gibi daha önce de ben beyan ettim sizlere. Cumhur İttifakı içerisinde isimlere takılı değiliz.”

“İçimize Nifak Sokmak İsteyenlere Müsaade Etmeyeceğiz”

“Partilerimiz kimi aday gösterirse, hangi ismi gösterirse sahada beraber çalışacağız. Buradaki en önemli şey her zaman belirttiğimiz gibi içimize nifak sokmak isteyenlere müsaade etmeyeceğiz. Toplu bir şekilde hep beraber çalışmalara devam edeceğiz. Bugün de Cumhur İttifakı olarak 16 aday adayımızla beraber iç saha çalışmamızı gerçekleştireceğiz biraz sonra hep beraber bir çarşı programımız olacak. Allah nasip ederse bundan sonraki süreçte bir ve beraber şekilde yerel seçimlere çalışmalara devam edeceğiz.”

 

Söker, “En Ufak Bir Leke Sürmeden, Bir Nifak Sokmadan”

AK Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Biz tabii burada öncelikle genel başkanlarımızın sağlamış olduğu cumhur ittifakını tabanda en güçlü şekilde temsil etmenin çabası içerisindeyiz. İnşallah bizim bu birlikteliğimize, beraberliğimize en ufak bir leke sürmeden bir nifak sokmadan inşallah bu süreci 31 Mart seçimlerine hem Büyükşehir Belediyesi’nde hem de Serik Belediyemize en güçlü şekilde yansıtacağımıza ben inanıyorum.”

“Mutlu Sona Ulaşacağımıza İnanıyorum.”

“Biz bir olursak güçlü oluruz. Şu var ki yaşadığımız genel siyasetlere, yerel siyasetlere bizim en büyük birleştirici gücümüz milli ve manevi değerlerimiz. Küçük şeylere, küçük ayrıntılara takılmadan inşallah birlik ve beraberlik içerisinde ben mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin, bozmasın. El birliğiyle, eksiklerimizi tamamlayarak, yarım kalan yerlerimizi tamamlayarak yani bir mozaiğin parçaları gibi görerekten inşallah tamamlayarak devam edeceğimize inanıyorum. İnşallah buradan sonra da böyle bir hep Beraber Çınaraltı'na doğru bir yürüyüş. Bir esnafı selamlayarak ardından da programımıza son vereceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN