Ramazan Dolay; “Biz Serik için buradayız. Serik’imiz için kollarımızı sıvadık, ya nasip dedik, biz de bu kutsal göreve talibiz dedik. Rabbim inşallah bizleri mahcup etmesin.”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Avukat Ramazan Dolay, AK Parti’den Serik Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı. Dolay, parti binasında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz’e müracaat evraklarını teslim etti.

2019 seçimlerinde Ak Parti’den Serik Belediye Meclis üyesi olarak seçilen ve 5 yıla yakın görev yapan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Avukat Ramazan Dolay; “Heyecanımız bir, umudumuz bir, sevdamız bir. Biz Serik için buradayız.” dedi

“Serik İçin Buradayız”

AK Parti Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Avukat Ramazan Dolay açıklamalarında şunları söyledi; “Heyecanımız bir, umudumuz bir, sevdamız bir. Biz Serik için buradayız. Serik’imiz için kollarımızı sıvadık, ya nasip dedik, biz de bu kutsal göreve talibiz dedik. Rabbim inşallah bizleri mahcup etmesin. Bu göreve neden aday olduğumu açıklamam gerekirse; bildiğiniz üzere 5 yıldır Ak parti Serik belediye meclis üyesiyim. Bu süre zarfında belediyede farklı görevlerde bulundum.”

“Allah Hepsinden Razı Olsun”

“Serik’imiz gerçekten çok geniş bir coğrafyaya sahip. Bu kadar geniş bir alana hizmet etmenin zorluğunun bilincindeyiz. Bu sebeple ilçemizde bugüne kadar görev yapmış tüm belediye ve belde başkanlarımıza yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun.”

 

“Serik Hak Ettiği Marka Değerine Hala Kavuşamamıştır”

“Tabiki de hepimizin amacı Serik’e hizmet etmek. Ama maalesef Serik hak ettiği marka değerine hala kavuşamamıştır. İşte asıl sorunumuz, derdimiz, üzüntümüz bu. Serik’imizin çözüm bekleyen ciddi sorunları var ama hepsinin de çözümü var. Kutuplaşmadan, birlik içerisinde el ele vererek Serik’imizi hak ettiği hizmete kavuşturacağız inşallah.”

“Hep Beraber Yöneteceğiz”

“Dünyanın göz bebeği sahillerimiz var. Tarıma hayvancılığa elverişli topraklarımız var. Tarihi doğal güzelliklerimiz var. 5 yıldızlı mavi bayraklı otellerimiz var. Bu kadar güzellikler ve değerler içerisinde bir marka değeri kazanmamız lazım. Bunun için biz bu sevdayla, gecemizi gündüzümüze katarak, güçlü kadrolarımızla insanlarımızı kutuplaştırmadan, ötekileştirmeden, birlik ve beraberlik içerisinde Serik’imizi yönetmeye talibiz. Allah’ın izniyle de, Serik’te Ak Belediyeciliği en güzel şekilde ilk gün ki aşkla, her şey Serik için diyerek hep beraber yöneteceğiz.”

Haber: Osman Türkçe

50 Mahalle ‘Başkan Böcek’ Dedi 50 Mahalle ‘Başkan Böcek’ Dedi

 

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN