Serik Devlet Hastanesi'de 12 yıl boyunca başarılı bir başhekim yardımcılığı yapan Genel Cerrah Uzman Dr. Kadir Kumbul hastane çalışanları ile vedalaştı. CHP’den Serik Belediye Başkan aday adayı olan ve istifa ederek görevinden ayrılan Dr. Kadir Kumbul çalışma arkadaşları tarafından uğurlandı.

 “Benim Sizlere Bir Hakkım Varsa Benden Tarafı Helal Olsun”

Genel Cerrah Uzman Dr. Kadir Kumbul bir de veda mesajı yayınlayarak şunları söyledi; “Değerli çalışma arkadaşlarım, 12 yıl sizlerle beraber ilçemize hizmet verdik.

Vatandaşımızı kapımızda karşılayan güvenlik görevlisi arkadaşımdan tedavi eden doktor arkadaşıma kadar sizlerle beraber çalışmaktan, ekip arkadaşı olmaktan onur ve gurur duyuyorum.

Birlikte görev yaptığım başhekimim Sn. Yusuf Kara'ya teşekkür ediyor, başarılar diliyorum. Sizler görevinizi en iyi şekilde yaptınız, hepinizden razıyım. Benim sizlere bir hakkım varsa benden tarafı helal olsun.”

“İlçemize, Vatandaşımıza Daha Faydalı Olmak İçin Bir Yola Çıkıyorum”

Pandemi gibi zor bir süreci hep birlikte yaşadık. Aramızdan ayrılan, ebediyete intikal eden kıymetli arkadaşlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. Bugün görevinden ayrılıyorum ama veda etmiyorum, yeni bir başlangıç için buradayım. İlçemize, vatandaşımıza daha faydalı olmak için bir yola çıkıyorum.

Sizlerin desteğini 12 yıl önce nasıl yanımda hissettiysem bugünde aynı şekilde hissediyorum. Üzerimde emeğiniz, hakkınız çok fazla hakkınızı helal ediniz, benden yana hepsi helal olsun.”

Toker: “Aşure Bereketi, Paylaşmayı Temsil Ediyor” Toker: “Aşure Bereketi, Paylaşmayı Temsil Ediyor”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK