2023-2024 okul sporları sezonu bowling branşında il birinciliği turnuvasına katılan Yunus Emre Anadolu Lisesi Erkekler Bowling Takımı il şampiyonu kız takımı ise il 2.’si oldu.

Antalya Okul Sporları bowling müsabakalarında Antalya şampiyonu olan Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Genç Erkek Takımı mücadele ettiği 12 takım arasından sıyrılarak 1. olmayı başardı. Genç kız takımı ise 11 takımın katıldığı turnuvada 3. Olmayı başardı.

Yunus Emre Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Hakan Gök yönetiminde geçtiğimiz yıl da Serik’e bir altın bir gümüş madalya getiren genç bowlingciler Serik’e bölge elemelerinde temsil edecekler.

Serik Yunus Emre Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hüseyin Püseli; “Okul Sporları kapsamında okulumuz Erkek Bowling Takımı Antalya şampiyonu, Kız Bowling Takımımız ise Antalya 3.’ü olmuştur. Öğrencilerimizi ve emeği geçen başta Hakan Hocamız olmak üzere öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bölge elemlerinde Antalya’yı temsil edecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum.” dedi

Yunus Emre Anadolu Lisesi Erkekler Bowling Takımı şu isimlerden oluşuyor: Mustafa Kaan Avcı, Yasin Demirhan, Çınar Çitli, Cihat Karakuş, Osman Deniz Öztürk.

SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI

Yunus Emre Anadolu Lisesi Kızlar Bowling Takımı ise; Naile Yusupova, Sıla Özgümüş, Rümeysa Durmaz, Esin Deniz, Sueda Tobi, Deniz Aysu’dan oluşuyor.

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK