Toker: “Aşure Bereketi, Paylaşmayı Temsil Ediyor” Toker: “Aşure Bereketi, Paylaşmayı Temsil Ediyor”

Demokrat Serik İlçe Başkanlığı olağan kongresi tamamlandı. Mevcut başkan Yaşar Emirdar yeniden İlçe başkanlığına seçildi.

Demokrat Parti Serik İlçe Başkanlığı binasında yapılan olağan kongreye Demokrat Parti (DP) Antalya İl Başkanı Mahmut Çil, İlçe Başkanı Yaşar Emirdağ Yönetim kurulu üyeleri, delegeler, eski il ve ilçe başkanları katıldılar.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında faaliyet raporları ve bütçe ile ilgili bilgiler verildi. Kongre sonrası yapılan seçimde İlçe Başkanlığına yeniden Yaşar Emirdar ve listesi seçildi.

“DP Milletin Ta Kendisidir”

Güven tazeleyen DP Serik İlçe Başkanı Yaşar Emirdar kongre sonrası şunları söyledi; “Bugün partimizin olağan kongresini gerçekleştirdik. Demokratik Parti Serik’te geçmişten bugüne hep olmuştur, Demokrat Parti Serik'te olmalıdır.

Sadece Serik ve Antalya'da değil DP Türkiye'de olmalıdır. Çünkü Demokrat Parti'nin olmadığı yerde, olmadığı dönemlerde hep sıkıntılı sıkıntılar yaşanmıştır. Demokratların mutlaka işin içinde olmaları işin ucundan tutmaları gerekmektedir. DP ve Demokratlar milletin ta kendisidir. Çiftçi, işçi, tüccar, esnaf hepsi demokrattır. DP olarak biz hak ve hukuk diyen bir partiyiz, adalet diyen bir partiyiz, 1946 ruhundan gelişimiz de aynen bu şekildedir.”

“DP İktidarında Milletimiz Yine Rahat Bir Nefes Alacaktır.”

“Adnan Menderes’ten baştan Süleyman Bey ile devam eden bu çizgi hep iktidar olmuştur. Kesintilerden, sıkıntılardan sonra demokratlar gelmiştir. DP, Adalet Partisi, DYP ve şimdi tekrar Demokrat Parti hep aynı çizgidir.

DP insan hakları, adalet, hak, hukuk hepsini kapsayan bir harekettir. Devletiyle ve milletiyle sorunu olmayan tek partidir Demokrat Partisi. Onun için DP Türkiye'de olmak zorundadır, etkin olmak zorundadır. İnşallah yakın bir zamanda bunun gerçekleştiğini tekrar göreceğiz. Demokratlar olduğu zamanlarda milletimiz hep rahat bir nefes almıştır. İnşallah DP iktidarında milletimiz yine rahat bir nefes alacaktır.”

“Serik Seçimlerinde İddialıyız”

“Önümüzde bir yerel seçim var inşallah DP olarak Serik'te var olacağız Serik Belediyesi’ni, Serik yönetimini alacağız, Türkiye'de de var olmaya devam edeceğiz. Demokrat Parti'nin Serik Belediye Başkanlığında mutlaka adayları olacak, hem de iddialı adayları olacaktır. DP olarak Serik seçimlerinde iddialıyız. Allah'ın izniyle seçimi de alacağız.”

Haber: Osman Türkçe

               

Editör: OSMAN TÜRK