İyi Parti Serik İlçe Başkanı Erhan Uzun ve İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret ettiler.

1994-199 yıllarına Antalya İl Genel Meclis Üyeliği, 1999-2014 arasında ise 3 dönem 15 yıl Serik Belediye Başkanlığı yapan Mehmet Habalı, 2014’ten bu yana Serik’te bir değişim olmadığını son 10 yıldır bir performans görmediğini belirterek Serik’e  hizmet için tekrar aday olduğunu belirtti.

“İktidarın Serik’e Borcu Var”

İyi Parti Serik Belediye Başkan Adayı Mehmet Habalı adaylık çalışmaları, yapacakları ve ilçe ile ilgili düşüncelerini şöyle anlattı; “On yıldır bu iktidarın Serik’imize borcu var. Biz on yıldır bakıyoruz, izliyoruz bir performans göremedim. O yüzden başka Türkiye de yok, başka Serik’te yok aday olduk ki tekrar ya Allah bismillah deyip aday oluyoruz ki halkımız işi ehline vermesini becerirse biz bu işi başarırız kazanırız. Bakın burada profesör geldi, bir dönem sonra partisi aday göstermedi. Öğretmen geldi partisinden istifa etti.”

“10 Yıl Geçti, Gözle Görülür Bir Şey Olmadı”

“Biz burada 4 dönem aday olduk karşımıza aday bile çıkmadı. Biz Serik’imizi seviyoruz, ülkemizi seviyoruz, insanları seviyoruz, hizmet etmesini seviyoruz bir de tecrübemiz var. Herkes işini yaparsa Serik Belediye Başkanlığı çok kıymetli ama bu kıymetini halkımızın takdir etmesi lazım. Şimdi 5 yıl Serik kaybetmesin. Bak 10 yıl geçti, gözle görülür bir şey olmadı.”

“Her Şey Bizim Zamanımızda Yapıldı”

“Yeni belediye binasını biz yaptık. Adliye bizim zamanımızda yapıldı, Otogar bizim zamanımızda yapıldı Diyaliz Merkezi bizim zamanımızda yapıldı, hastanenin büyütülmesi bizim zamanımızda yapıldı Cumhuriyet ve Mehmet Akif okulları bizim zamanımızda yapıldı yani her şey bizim zamanımızda yapıldı. Bakın üst geçit dediler, yapabildiler mi? Bu işin parti işi değil. Bakın Manavgat boydan boya üst geçit yapıldı belediye farklı partide. Buranın ise bir projesini yapıp veremediler.”

“Bu Dünyada Olmazsa Öbür Dünyada İki Elim Yakalarında Olacak.”

“Tapu sorununu çözemediler. On yıldır bekliyoruz. Ama benim dönemde iki yıl içinde üç sefer kadastro hakimi değişiyordu, tayinleri çıkıyordu. İki senede üç sefer kadastro hakimi değişirse nasıl çözecektik biz kapı sorunu? Bu tayinleri kimler çıkıyordu? O zaman ilçe başkanları. Şimdi hiçbirisi var mı? Hiçbirisi yok. Sadece bizi gördüklerinde başlarını yöne eğmekle kalıyorlar. Ama ben helalleşmem. Serik halkına hizmet engellendiyse bu insanlarla helalleşilmez. Bu dünyada olmazsa öbür dünyada iki elim yakalarında olacak.”

Serik Emniyeti'nden Huzur Uygulaması Serik Emniyeti'nden Huzur Uygulaması

“Bir 5 Yıl Daha Serik’imiz Kaybetmesin”

“O yüzden biz yollara çıktık. Serik'mizin hizmetine talibiz. Desteklerinizi bekliyoruz. Bizim dürüstlüğümüzle, ahlakımızdan, şüphesi olanlar arkamıza gelmesin. Bizim hırsızlığımız yok, yolsuzluğumuz yok, ahlaksızlığımız yok. Bizi tartsın halkımız, bilmeyenlere sorsun. 15 yıllık dönemdeki hizmetlerimize baksınlar. Tekrar Serik’imizin, belediyemizin, ilçemizin her tarafını düzenlemek istiyoruz. Şimdi bir 5 yıl daha Serik’imiz kaybetmesin. Nerede kalmıştık deyip işe başlayacağız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK