Ak Parti Serik İlçe Teşkilatı Ahmet Söker başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu ile birlikte mahalle mahalle sahada çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Başkan Söker hem sahada çalıştıklarını hem de partilerine üye kayıtlarını artırdıklarını ifade etti.

SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI SALDA'DA KİRLİLİK ALARMI

Söker, “Sahadayız Var Gücümüzle Çalışıyoruz”

Ak Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker çalışmaları ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Bizler sadece ve sadece milletimizin hizmetkârıyız, Biz büyük bir aileyiz, her geçen gün adım adım daha da büyüyoruz. 22 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, milletimizle yürüyecek. vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri sunmak için Türkiye Yüzyılını inşa etme yolunda tüm teşkilatımızla sahada var gücümüzle çalışıyoruz.”

“Hizmet Etmeye Devam Edeceğiz”

“Etrafmızın ateş çemberi olduğu bu coğrafyada bir an için tereddüt etme lüksümüz yok. İstikrar ve büyüme için, gerek Antalya’da gerekse Serik’imizde Ak Parti ile milletimize hizmet yolunda birçok çalışmalara imza attık. Hemşerilerimizin feraseti ve Cumhur İttifakı ile inşallah daha güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz.”

“Ak Parti’ye Yeni Üye Katılımları Devam Ediyor”

Ak Parti’ye mahallelerden de yeni üye katılımlarının da devam ettiğini ifade eden Söker sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu kapsamda Eskiyörük Mahallesinde yaklaşık 100 yeni üye katılımı gerçekleştirdik. Birlikteliğimiz bereketli olsun. İnşallah bu birlik ve beraberlikle, şehrimize, ülkemize, coğrafyamıza umut olmayı sürdüreceğiz. Kuruluşundan bu zamana kadar birçok büyüğümüz bu partiye emek verdi. Diğer partilerden de birçok kişi, Cumhurbaşkanımızın, ülkemizin mücadelesine katılma kararı aldı. İnşallah bu birliktelikten güzel sonuçlar hasıl olur. Ak Parti ailemize yeni katılan hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, hep birlikte durmak yok yola devam!”

Haber: Osman Türkçe

Editör: OSMAN TÜRK