'Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası' bu yıl da heyecanlı maçlara, renkli tribünlere, filede güzel hareketlere ve sürpriz maçalara sahne oluyor.

 Serik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen ve bir haftası geride kalan Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası; öğretmenler, aileler, çocuklar, taraftarlar, öğrenciler ve izleyenler ile oldukça güzle bir atmosferde sürüyor.

 

Erkeklerde Sürpriz Yok

Yükseliş Eğitim Kurumları Kapalı Spor Salonunda yapılan maçlarda erkekler kategorisinde favoriler gruptan çıkarak yarı finale yükseldi. Sürprizin yaşanmadığı erkeklerde şampiyonluk favorisi olarak gösterilen; Yükseliş Eğitim Kurumları ve Bankoğlu Ortaokulu aynı gruptan yarı finale çıktılar. Şampiyonluğun sürpriz adayı olarak gösterilen Gedik Ortaokulu ise B Grubunda iki maçını da kazanarak set vermeden yarı finalist oldu. Turnuvaların gedikli ve tecrübeli takımlarından İMKB MTAL ise son maçında kendisini yarı finale atmayı başardı.

 

Bayanlar 'Çok Bilinmeyenli Denklem' Gibi

Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Bayanlar müsabakaları ise adete çok bilinmeyenli denklemler gibi. Kimin kimi ne zaman yeneceği belli değil. Kimin hangi maçta nasıl hata yapacağı belirsiz. Hangi takımın nasıl kaybedeceği tam bir muamma. İşte çok bilinmeyenli bu denklemde bayan öğretmeler gerçekten müthiş işler çıkartıyorlar ve çok heyecanlı müsabakalar fileye yansıyor.

 

Turnuvalarda Yılların Tecrübeleri

 Bayanlar kategorisinde turnuvalarda yılların tecrübeleri olan 4 okulumuz bu yıl da renk katmaya devam ediyorlar.

Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Bayanlar kategorisinin açık ara şampiyonluk favorisi olarak gösterilen geçen yılın da şampiyonu M. Akif Ersoy İlk-Ortaokulu kolay geçeceği tahmin edilen ilk maçında Gazi Ortaokulu karşısında zorlandı ve rakibini ancak 2-1 ile geçebildi ve puan kaptırdı. Aynı takım ikinci maçında ise Dr. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu'nu rahat geçti ve lider oldu.

Grupta 2. Sırada bulunan Gazi Ortaokulu ise uzun yılların tecrübesi ile oynadığı 3 maçta 4 puan toplamayı başardı. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu'nu ilk maçta yenen ve gazi daha sonra M. Akif'ten 1 puanı 1 set ile alan Gazi şampiyonluk yarışını sürdürüyor.

Oynadığı 3 maçın 2'si kaybederek grupta sonuncu durumda olmasına rağmen Dr. Gülşen-Dr. Baki Özpınar İlkokulu 1 maçını kazanarak topladığı 3 puanla kupa yarışında hala ben de varım diyor.

 2018 yılı 24 Kasım Geleneksel Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası'nda başarılı maçlar çıkararak turnuvada 3.'lük kupasına kazanan Yedisu Eğitim Kurumları ise bu yıl ilk maçını kazanarak turnuvaya başladı. İkinci maçını ise kaybeden Yedisu son iki maçında iyi sonuçlar alarak bu yıl da evine bir kupa götürme peşinde.

 

CD 'Biz de Varız' Diyor

 Turnuvanın en tecrübesiz ve en yeni takımı olan Cenap Düzgün Eğitim Kurumları bayan voleybol takımı ise oynadığı 2 maçtan bir galibiyet bir de mağlubiyet aldı. İlk maçında tecrübesiz ve heyecanlı olan takım ikinci maçında gerçek kimliğine kavuşmaya başlayınca topladığı 3 puanla kalan 2 maçında iyi sonuçlar alarak zirvede yer almak istiyor.

Güzel bir ortamda centilmence, dostça ve heyecanla geçen maçlara izlemek isteyenlere tavsiyemiz turnuvayı takip etmeleri.

 

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi