Cumhuriyet Halk Partisi Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç ve yönetim kurulu üyeleri tarafından geçtiğimiz Ağustos ayında başlatılan ‘Halkın Kürsüsü’ bu ay Serik Oto Sanayi Esnafına gitti.

İlk olarak Serik CHP İlçe Başkanlığında yapılan halk gününde yapılan halkın kürsüsü programı daha sonra ikinci programını Serik Çınaraltı Meydanı’nda yaptı. Ekim ayında Gebiz Mahallesi'nde Gebizlilerle buluşan CHP Serik İlçe Başkanlığı'nın ‘Halkın Kürsüsü’ programı Kasım ayında ise Serik Oto Sanayi esnaflarının ile buluşarak onların sorunlarına dinledi görüş ve önerilerini aldı.

Serik Oto Sanayi Sitesi'nde düzenlenen ‘Halk Günü Halkın Kürsüsü’ programına CHP İlçe Başkanı Yusuf Dinç, CHP Serik ilçe yönetim kurulu üyeleri ve oto sanayi esnafı katıldı.

Halk kürsüsü programı açılışında konuşan CHP Serik İlçe Başkanı Yusuf Dinç şunları söyledi; “Bugün halk günü halkın kürsüsü programımız sebebiyle oto sanayi sitemize geldik. Bugün burada CHP'nin halkın kürsüsünde çalışanlarımız, esnaflarımız, dertlerini, sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini bizlere iletecekler. Her ne sorununuz her ne talebiniz varsa buradan açık açık anlatabilir konuşabilirsiniz.

Biz de bugün burada sizlere dinleyeceğiz sorunlarına da ve taleplerine de çözüm bulmak için de ilgili mercilerle gerekli çalışmaları yapacağız.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi