İYİ Parti Serik İlçe Teşkilatı 2. Olağan Kongresi yapıldı. Kongrede mevcut başkan Kadir Bodur yeniden başkanlığa seçildi.

İYİ Parti Serik İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kongreye mevcut başkan Kadir Bodur ile Kefaattin Duman aday oldu. 424 delegeden 375’inin oy kullandığı seçimde oyların 245’ini Kadir Bodur, 124’ünü de Kefaattin Duman aldı.

Bodur, “Milletimiz Mutlu Değil”

Açılış ve yoklama ile başlayacak kongrenin divan başkanlığını Faruk Köylüoğlu yaptı. İyi Parti İlçe Başkanı Kadir Bodur kongrede yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Bizler iyiyiz, iyi insanlarız. Ama Türkiye’miz iyi değil. Milletimiz mutlu değil. Resmi rakamlarda bile yüzde 100 e vurmuş bir enflasyon, yokluk, yolsuzluk, yasaklar ülkesi bir Türkiye’deyiz. İşsizlik, her gün gelen zamlar, adaletsizlik milletimizi yıldırdı. Ama kimse merak etmesin. İyi parti her alandaki projeleri ve kadroları ile iktidara hazır. İyi partinin ilk yılında neler yapacağı şimdiden belli. Türkiye çok hızlı İyileşecek. Bugün ülkeyi yoksullaştıranlar o gün geldiğinde utanacaklar. Biz önce millet, önce memleket diyenleriz. Biz devlette ciddiyet, millette hürriyet diyerek dimdik yürüyenleriz. Gümbür gümbür gelenleriz. Şükürler olsun ki milletimiz bu vasat, beceriksiz iktidara mecbur değiliz çünkü biz varız.”

“Çok Az Kaldı”

“Bizim Türkiye’yi hakkıyla yönetmek için gücümüz var. İşin ehli, liyakatli, vizyon sahibi kadınlarımız var. En önemlisi vatanını ve milletini seven cesur yüreklerimiz var. AKP’nin açtığı yaraları biz saracağız. AKP’nin yıktığı değerleri biz yükselteceğiz. Onların çaldıklarını biz yerine koyacağız. Yoksulluğu biz bitireceğiz. Çok az kaldı. Güneş tepeye varınca gölgeler kısalırmış. İyi Parti güneşi en tepede duruyor. Bırakın saldıranlar saldırsın. Bırakın kıskananlar çatlasın. Biz İyi Parti olarak milletimizi hürriyete kavuşturmaya geliyoruz. Devletimizin itibar ve asaletini yeniden kazandırmaya geliyoruz. Her bir kuruş hırsızlığın hesabını sormaya geliyoruz. İyi Parti iktidarında söz milletin olacak.”

Kongreye İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Teşkilatlardan sorumlu Koordinatör Ömer Karakaş, Kurucular Kurulu Üyesi Mesut Yılmaz ve partililer katıldı.

Delegelerin oy kullanması için 4 sandığın kurulduğu kongrede oy verme işlemi saat 17.00’da sona erdi. Sandıkların açılması sonrasında oy sayımını geçildi. 424 delegeden 375’inin oy kullandığı seçimde oyların 245’ini Kadir Bodur, 124’ünü de Kefaattin Duman aldı. Bu sonuçlarla birlikte kongreyi kazanan Başkan Bodur güven tazeledi.

Başkan Bodur’dan Birlik Beraberlik Mesajı

Seçim sonrası konuşan İYİ Parti Serik İlçe Başkanı Kadir Bodur birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Bodur konuşmasında şunları söyledi; “Serik’te birinci partiyiz, Antalya ve Türkiye’de de birinci parti olacağız. Bütün dava arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz çalışacağız. Kazanan ve kaybeden yok. Kazanan partimiz, kazanan Serik. Bundan sonraki çalışmalarımızı da hep birlikte birlik beraberlik içinde yapacağız. Genel seçimlerde Serik'te 1. Parti Antalya'da 1. Parti Türkiye'de 1. Parti olacağız Allah'ın izniyle.”

“İyi Parti'nin Bayrağı Serik'te Dalgalanacak”

“Şimdiye kadar hiçbir arkadaşıma ayrıcalık yapmadım bundan sonra da yapmayacağım. Bütün dava arkadaşlarımla birlikte inşallah hem genel seçimlerde hem de onun akabinde yapılacak olan yerel seçimlerde Serik Belediye Başkanı İyi Parti'nin belediye başkanı olacaktır. İyi Parti'nin bayrağı Serik'te dalgalanacaktır.

Benimle birlikte bugüne kadar bu partinin kuruluşundan beri yanınızda olan arkadaşlarımızın hepsine bu kongrede ellerimi açtım, bundan sonra da açmaya devam edeceğim, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki süreçte daha da güçlenerek çok daha iyi yerlere geleceğiz. Hepinizden Allah razı olsun.”

İyi Parti Serik İlçe Teşkilatı’nın Yeni Yönetimi şu isimlerden oluştu:

Başkan: Kadir Bodur. Yönetim Kurulu Üyeleri: Zehra Adalı, M. Kürşat Erdem, M. Şeyma Şahin, İlhan Avşar, Şadiye Eser, Adnan Akman, Gülay Deniz, Uğur Karahan, Remziye Sipahi, Ümmühan Karanfil, Emin Avcı, Ahmet Yıldız, Sabri Yüce, Serdar Atçı, Fazıl Yılmaz, Oğuzhan Mecek, Hasan Ali Kanmaz, Kadir Öztürk, Mehmet Demir, Rıfat Uslu, Mehmet Arslan, Ömer Ünal, Zekeriya Ekşili, Ferit Deniz, Mustaa Duran, Mustafa Ateş, Niyazi Duran, Kemal Uysal, Süleyman Gül, Feridun Çelik, Kadir Çelik, Mustafa Kurt.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi