Ahmet Ali Coşkun Milliyetçi Hareket Partisi'nde milletvekili aday adayı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) önceki dönem ilçe başkanı Ahmet Ali Coşkun, MHP'den Antalya Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Ankara'da MHP Genel Merkezi'nde adaylık başvurusunu yapan Coşkun, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi de makamında ziyaret etti.

Resmi adaylık başvurusunu yapan Ahmet Ali Coşkun adaylığı ile ilgili olarak; “28. Dönem Milletvekilliği Aday adaylığı başvurumuzu yaptık. Hayırlara vesile olsun inşallah. Kararımız kesin, duruşumuz net, sözümüz senet. Serik'imize, Antalya'mıza, Ülkemize bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz.' dedi

2012 yılı Ocak ayında Milliyetçi Hareket Partisi Serik İlçe Teşkilatı'nda göreve başlayan Ahmet Ali Coşkun, 2012-2014 yılları arasında İlçe İdare Amirliği, 2014-2016 yılları arasında ise ilçe muhasipliği görevlerinde bulundu. 2016 yılında MHP Serik İlçe Başkanı Ahmet Ali Coşkun bu görevi 2020 yılına kadar 4 yıl boyunca sürdürdü.

Ahmet Ali Coşkun Kimdir?

MHP Antalya Milletvekili aday adayı Ahmet Ali Coşkun, 1981 yılında Antalya'da doğdu. İlkokulu eğitimini Karıncalı İlkokulu'nda, Ortaokul eğitimini Kazım Karabekir İlköğretim Okulu'nda, lise eğitimini ise Serik Lisesi'nde tamamlayan Ahmet Ali Coşkun Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olarak üniversite eğitimini tamamladı.

Halen Coşkun Kurumsal Hizmetler Ltd. Şti. olarak tarım sektöründe hizmet eden Coşkun, evli ve bir çocuk babası.

Haber: Osman Türkçe

Editör: Haber Merkezi