Yeni oluşturulan Ak Parti Antalya İl Yönetimi'nde yer alan Serikli Ahmet Söker ve Fatih Kabadayı önemli görevlere getirildiler.

Ali Çetin Başkanlığındaki Ak Parti Antalya İl Yönetimi'nde Serik'i temsil eden 2 isimden Ahmet Söker başkan yardımcısı, Fatih Kabadayı ise Ticaret Komisyonu üyesi oldu.

AK Parti İl Başkanı Ali Çetin Başkanlığı'nda ‘Türkiye Yüzyıl' vizyonuyla başlayan yeni dönemde İl Yönetim Kurulu ve İl Yürütme Kurulu üyeleri belli oldu. İl Yönetim Kurulu 49 asıl, 25 yedek üyeden oluşurken, İl Yürütme Kurulu ise 16 kişiden oluşuyor. Bunun yanı sıra tarım, ticaret, turizm ve sağlık olmak üzere 4 komisyon oluşturuldu.

Ahmet Söker ve Fatih Kabadayı Serik'i Temsil Ediyorlar

İbrahim Ethem Taş'ın Ak Parti Milletvekili aday adaylığı için il başkanlığında istifası sonrasında İl Başkanı olarak atanan Ali Çetin geçtiğimiz günlerde yönetimini oluşturmuştu. Çetin bu hafta ise yönetimde görev dağılımını yaptı.

Yapılan görev dağılımı sonucunda Ak Parti Antalya İl Yönetimi'nde yer alan Serikli Ahmet Söker, Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcısı olurken; diğer Serikli Fatih Kabadayı ise Ticaret Komisyonu üyesioldu. Söker ve Kabadayı önceki yönetimde de yer almış ve çeşitli görevler üstlenmişlerdi.

Önceki dönem yer aldığı Ak Parti Antalya İl Yönetimi'nde Antalya'nın Gündoğmuş İlçesinden sorumlu yönetici olarak görev yapan Ahmet Söker, Çevre Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevi ile birlikte bu görevini de sürdürecek.

İbrahim Ethem Taş döneminde başkana yardımcılığı görevini yürüten Fatih Kabadayı ise bu dönem sadece Ticaret Komisyonu üyesi olarak görev yapıyor.

Haber: Osman Türkçe


Editör: Haber Merkezi