CHP’de Birlik Beraberlik Mesajı CHP’de Birlik Beraberlik Mesajı

Fatih Kabadayı; “Bu güzel insanlarıma, bu güzel ilçeme borcumu ödemek için gece gündüz çalışmalarımı sürdüreceğim gelecek Serik’in gelecek Seriklilerin.”

Aday adaylığı açıklaması ile birlikte çalışmalarına hız veren ve durup dinlenmeden Serik'te vatandaşları ziyaret eden AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Kabadayı Serik için büyük hedefleri büyük projeleri olduğunu ifade etti.

AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Kabadayı; “İlçem için hayal ettiğim, hedeflediğim projelerim var. Birlikte başaracağız, birlikte yöneteceğiz” diyerek bütün Seriklilerle istişarelerde bulunduğunu belirtti.

 

“Ben Serik’in Çocuğuyum.”

Sadece Serik'te seçim çalışmaları yürütmediğini, Serik’in geleceği ile ilgili hedeflediği projeleri hayata geçirmek için Ankara'da Antalya'da da çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Fatih Kabadayı şunları söyledi;

“Ben Serik’in çocuğuyum. Serik’in sokaklarında, caddelerinde, dağlarında, tepelerinde, sahillerinde, ırmaklarında büyüdüm. Koştuk, oynadık, yüzdük, büyüdük, çalıştık. Serik'teki bütün sokakları, bütün aileleri, bütün insanlarımızı, Serik'te yaşayan herkesi tanırım, bilirim karşılıklı sevgimiz muhabbetimiz vardır.

Ekibimize birlikte hedeflerimizi belirledik ve her gün bütün vatandaşlarımızın evlerini, iş yerlerini, bahçelerini seralarını, dükkanlarını ziyaret ediyorum. Onlarla oturup, kalkıp birlikte çalışıyoruz, birlikte gülüyoruz, konuşuyoruz, dertleşiyoruz. Bu güzel insanlarıma bu güzel ilçeme borcumu ödemek için gece gündüz çalışmalarımı sürdüreceğim gelecek Serik’in gelecek Seriklilerin.”

Haber: Osman Türkçe

kabadayı (3)-1kabadayı (2)-1kabadayı (1)-1

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN