Ak Parti başkanı Ahmet Söker; “Amacımız öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinde hem Büyükşehir Belediyemizi hem Serik Belediyemizi Cumhur İttifakı’yla birlikte kazanmak.”

AK Parti Serik ilçe Başkanı olarak atanan Ahmet Söker, basın mensupları ile bir araya geldi. AK Parti Serik teşkilat binasında yapılan toplantıda Başkan Söker’e AK Parti Serik kadın Kolları Başkanı Esmahan Can, AK Parti Serik Gençlik Kolları Başkanı İsmail Yeken de eşlik etti.

“Hemen Sahaya İndik”

İlçe Başkanlığı ataması ile ilgili Açıklama yapan AK Parti Serik ilçe Başkanı Ahmet Söker, yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Geçen hafta malumunuz Sayın Cumhurbaşkanımızın tensipleri, teşkilat başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in olurları, değerli bakanlarımız, milletvekillerimizin desteğiyle Serik AK Parti İlçe Başkanlığına atamamız yapıldı. İlçe Başkanı olarak atanmamızın ardından tüm aday adaylarımızın da katılımı ile birlikte hemen sahaya inerek ilk ziyaretimizi Gebiz bölgesinde gerçekleştirdik. Gebiz pazarında teşkilat mensuplarımız ve aday adaylarımızla esnaflarımıza ziyaretler yaptık.”

“Amacımız Antalya ve Serik Belediyesini Kazanmak”

“Bizim amacımız öncelikle 31 Mart yerel seçimlerinde hem Büyükşehir Belediyemizi hem Serik Belediyemizi Cumhur İttifakıyla birlikte en güçlü şekilde kapasitemizin de üzerine çıkarak maksimum oy seviyesinde tekrar belediyeyle buluşturmak. Vatandaşlarımıza Cumhur İttifakı olarak kesintisiz hizmeti sağlamak, daha iyi, daha büyük projelerle kapsayıcı bir şekilde devam ettirebilmek. Malumunuz Türkiye Yüzyılı. Hedefimiz Türkiye Yüzyıl’ında milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmak.”

 

“Cumhurbaşkanımıza En Fazla Desteği Sağlamak Adına Çalışacağız”

“Geçtiğimiz günlerde 12 vatan evladı askerimiz hain terör örgütü tarafından şehit edildi. Bizler bu bilinçle milli ve manevi değerlerimize her zaman sahip çıkarak ne bu terör örgütlerine, ne iç ve dış güçlere, ne de diğer terör örgütlerine boyun eğmeden; Cumhurbaşkanımıza en fazla desteği sağlamak adına sahada çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah burada Serik halkına, ayrım gözetmeksizin hiçbir şekilde ayrım yapmadan, ötekileştirmeden hep beraber hizmete katkı koyabilmeyi hedefliyoruz.”

“Taş, Taş Üstüne Koyan Herkesten Allah Razı Olsun”

“Biz AK Parti olarak bugüne kadar burada iki dönem hizmet yaptı. Taş, taş üstüne koyan herkesten Allah razı olsun. Bizim Ak Parti olarak yerel yönetimlerdeki en büyük gayemiz hizmet. Bizim amacımız burada ilçe teşkilatı olarak, ilçe başkanlığı olarak bunlara destek sağlamak, sahada katkı koyabilmek. En büyük hedefimiz bu.”

 

“Sahada Çalışmalarımıza Devam Edeceğiz.”

Söker Adaylık süreci ve saha çalışmaları ile ilgili olarak ise şunları söyledi; “İnşallah önümüzdeki günlerde sanıyorum bir hafta gibi süreçte de yönetim kurulumuzu belirleyerek sahada çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sonrasında tabii ki aday adaylarımız var. Bunlardan bir tanesi aday olarak belirlenecek. Sanıyorum Ocak ayının ilk yarısında olabilir. Diğer adaylarımızla birlikte hep beraber tekrar aynı bu tempoda sahada çalışmak en büyük gayemiz.”

Böcek, Kepez Dahil 12 İlçede Birinci; Muratpaşa'da 65 Bin Fark Böcek, Kepez Dahil 12 İlçede Birinci; Muratpaşa'da 65 Bin Fark

“AK Parti'de Ayrı Gayrı Olmayacaktır”

“AK Parti'de ayrı gayrı olmayacaktır. Biz ilçe teşkilatı olarak bunu hem kadın kolları başkanımız hem Gençlik Kolları başkanımızla birlikte bu aile ortamını devam ettirmeyi planlıyoruz. Hep beraber el birliğiyle Serik’e hizmet etmek en büyük arzumuz.”

 

“Serik Ak Parti Olarak Devam Edecek”

Antalya heyeti olarak Ankara’da yapılan toplantı hakkında bilgi veren Söker şunları ifade etti; “Pazartesi günü Ankara'daydık. Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında MKYK üyelerimiz, genel başkan yardımcılarımızla beraber Antalya heyeti olarak bir toplantı aynı zamanda bir temayül yaptık. Orada da Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin görüşmelerinden sonra Serik olarak AK Parti adayımızı belirleyeceğimizi bize belirttiler. Serik AK Parti olarak devam edecek. Akabinde vekillerimizle, bakanlarımızı ziyaret etme şansı bulduk Ankara'da. Ertesi gün Kemal Çelik vekilimizle mecliste bir araya geldik. Bir hafta içinde yönetim kurulu listemizi yani bir haftaya da kalmayabilir. Listemizi ivedilikle hazırlayıp yönetim kuruluna belirleyip bir an önce bizim de en büyük amacımız sahaya inmek, çalışmak.”

 

“Meclis Üyeliği Başvuruları Devam Ediyor”

Serik Belediye Meclis üyeliği aday adaylığı sürecinin devam ettiğini söyleyen Söker; “AK Parti olarak Belediye meclis üyeliği müracaatlarımızda 5 Ocak tarihine kadar devam edecek. Öte yandan İlçe Başkanlığı atamamız sonrası partimize gelerek hayırlı olsun dileklerinde bulunan tüm hemşerilerimize de ayrıca teşekkür ederim.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN