Serik Emniyeti'nden Huzur Uygulaması Serik Emniyeti'nden Huzur Uygulaması

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladık. Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmayan tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Serik'ten, Antalya’dan ve ülkemizin çeşitli yerlerinden bizlere ulaşan birçok kurum, kuruluş, vatandaşlar, okuyucularımız ve dostlarımız özel günümüzü kutladılar. Hepsine kucak dolusu sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde tüm dostlarımız, sevenlerimiz ve vatandaşlarımız bizleri hatırlayarak bu özel günümüzü kutladılar. Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile güzel dileklerini ve tebriklerini ileten tüm kurum, kuruluş ve kişilere öncelikle bir kez daha teşekkür ederiz.

Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı birçok kesimden bizlere tebrikler, iyi dilekler ve kutlamalar ulaştı.

Gazeteciler günümüzü gazetemize gelerek, bizlerle buluşarak kutlayan; Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan’a çok teşekkür ederken, beraberinde bulunan Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldırım’a teşekkür ederiz.

Günün ilk saatlerinde itibaren gazetemizi ziyaret ederek bizlerin Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan misafirlerimizi ağırladık. Merkez Mahallesi Muhtarı Zafer Korkmaz ile başlayan misafirlerimiz Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Veli Vural ile devam etti.

CHP Serik Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Balık’ın ziyareti sonrasında bizleri misafirlerimiz Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Kabadayı ziyaret etti.

Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Hasan Yıldırım’ın ziyaretinden sonra ise Ak Parti Serik İlçe Başkanı Ahmet Söker, Kadın Kolları Başkanı Esmehan Can ve yönetim kurulu üyeleri bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmadılar.

Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı İzzet Yılmaz’ın ziyareti sonrasında, CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen ve yönetimi bizleri ziyaret ederek günümüzü kutladılar.

CHP Serik Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Kumbul ve arkasından Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Levent Konur da ziyaretleri ve iyi dilekleri sonrasında Uzman doktor Yusuf Kara, eğitimci Şerif Ramazan Kaplan da her yıl olduğu gibi bu yıl da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde bizleri yalnız bırakmadı.

Yine her yıl olduğu gibi bu yıl da Gülşen Türkçe gazetemizin yazı işleri müdürü Döndü Şahin’i ziyaret ederek gazeteciler günümüzü kutladı.

Akdeniz Yükseliş Eğitim Kurumları ise Yönetim Kurulu başkanı Necmettin Çalık’ın ev sahipliğinde gazetecilerle buluştu ve günümüzü kutladı.

Bu yıl da bizleri unutmayarak, çiçek gönderen, bizlere telefon ve mesaj yoluyla ulaşarak günümüzü tebrik eden, siyasetçilerimize, meclis üyelerimize, daire müdürlerimize, siyasilere, okul müdürü ve öğretmenlerimize, muhtarlarımıza, kamu ve özel sektör çalışanlarımıza, esnaflarımıza, STK temsilcilerimize, vatandaşlarımıza ve tüm dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Haber: Osman Türkçe

yükseliş-1DSC_0323DSC_0306DSC_0303DSC_0279DSC_0275DSC_0269DSC_0254DSC_0250DSC_0245DSC_0242DSC_0233DSC_0227DSC_02091-32

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN