Doç. Dr. Veli Vural; “Serik’i bir bütün olarak kucaklamaya geliyoruz. Serik halkım, sizler her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. İlçeme hizmet benim kırmızı çizgimdir.”

 

AK Parti Serik belediye Başkan aday adayı Doç. Dr. Veli Vural, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Her kesimden vatandaşlarla buluşmaya ve ziyaretlerini sürdürmeye devam eden Vural, Yaşlısından gencine, erkeğinden kadınına, çiftçisinden esnafına herkes tarafından ilgi, güleryüz ve samimiyetle karşılanırken olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

 

“Birlikte Yönetip, Birlikte Başaracağız”

“Serik’i Türkiye Yüzyılına yakışır bir kent haline getirmeyi hedef ediniyoruz” ilkesi ile yola çıktıklarını belirten Vural; “Serik’e yeni bir vizyon kazandırmak, yaşanabilir ve modern bir şehir oluşturmak bizim öncelikli hedefimiz olacak. Alt yapısından ulaşımına, turizm den tarımına şehrimizin sorunlarını biliyoruz. Yepyeni projelerimizle şehrimizin yaşam kalitesini yükseltmeyi, çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik ilkelerini gözeterek her atılan adımın hesabının verileceği şeffaf ve insan odaklı bir belediye kimliği oluşturup birlikte yönetip, birlikte başaracağız.” dedi.

 

“Serik’i Bir Bütün Olarak Kucaklamaya Geliyoruz.”

Vural sözlerine şöyle devam etti. “Belediyenin sahibi olmaya değil, vizyonum ve projelerimle Serik ve Serik halkının beklenti ve ihtiyaçlarını karşılamak, halka hizmet etmek için geliyorum. Adil bir yönetim anlayışı, uzman ve işinin ehli çalışanlar ile herkesin görüşünü belirtebildiği ortak akıl ve çözüm odaklı yaklaşımlarla atacağımız adımlarla sen, ben demeden, Serik’i bir bütün olarak kucaklamaya geliyoruz. Bu onurlu yolda bana güç, güven ve destek veren siz değerli hemşerilerim ve saygıdeğer Serik halkım, sizler her şeyin en iyisine, en güzeline layıksınız. İlçeme hizmet benim kırmızı çizgimdir.”

 

“Esnafımızın Turizmden Faydalanmasını İstiyoruz”

Serik için projelerinin hazır olduğunu söyleyen Vural sözlerini şöyle bitirdi; “Türkiye’nin turizm başkenti olan ilçemizin turizm potansiyelini biliyoruz. Halkımızın da desteği ile Turizmi Serik’te her kesime yayacak projelerimizi hayata geçirerek ilçemizi turist ile buluşturmak, bu sayede esnafımızın turizmden faydalanmasını istiyoruz.  Olmazsa olmazımız olan tarım sektörü için yepyeni tarım politika ve projelerimizle ilçemizde yapılmayanları yapacağız. Bu zorlu ama bir o kadar da keyifli süreci hep birlikte başaracağız."

Haber: Osman Türkçe

2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı 2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı

veli (2)-2veli (1)-2

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN