Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Doç. Dr. Veli Vural; “Sen, ben demeden, Serik’i bir bütün olarak kucaklamaya geliyoruz” dedi.

 

Seçim çalışmalarına sürdüren AK Parti aday adayı Doç. Dr. Veli Vural vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Kırsalda tarım üreticileri, merkezde esnaflar olmak üzere toplumun her kesimiyle iletişim kuran Vural, vatandaşlardan da olumlu tepkiler alıyor. Serik’e yeni bir vizyon kazandırmak istediklerini söyleyen Doç. Dr.  Veli Vural; “Serik’imizi Türkiye Yüzyılına yakışır bir kent haline getirmeyi hedefliyoruz. Kentin potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeyi, altyapı ve ulaşım projeleriyle yaşam kalitesini yükseltmeyi, çevreye duyarlılık ve sürdürülebilirlik ilkelerini gözetmeyi taahhüt ediyorum.” dedi.

 

“Serik’i Bir Bütün Olarak Kucaklamaya Geliyoruz”

Cem Kotan Mazbatasını Aldı Cem Kotan Mazbatasını Aldı

 

Katılımcı ve şeffaf bir yönetimle Serik’i yöneteceklerinin altını çizen Vural, sözlerini şöyle sürdürdü; “Eğitimim çerçevesinde, ülkeme ve milletime doktor kimliğimle hizmet ediyordum. Halkımızın da teveccühü ile birlikte şimdi Serik Belediye Başkanı olarak hizmet edebilmek için, yola çıkıyorum. Bu yolda hemşerilerimizin istek ve taleplerini ‘başım, gözüm üstüne’ diyerek karşılayacağız. İlçeme doktor bakış açısıyla yeni bir vizyon getirmek istiyorum. Herkesin görüşünü belirtebildiği, her atılan adımın hesabının verileceği şeffaf bir belediye kimliği oluşturmak önceliğimiz olacak ve bu doğrultuda adımlarımızı atacağız. Sen, ben demeden, Serik’i bir bütün olarak kucaklamaya geliyoruz.”

 

“Hep Birlikte Başaracağız”

 

Özellikle Serik’in geleceği için hayati öneme sahip, her yaş kesiminden insanımızın hayatını kolaylaştıracak projeleri hayata geçireceklerini söyleyen Doç. Dr. Veli Vural; “Serik için projelerimiz hazır. En önemli adımları turizmde atmak istiyoruz. İlçemizin turizm potansiyalini biliyoruz. İlçemiz, ülkemizin en önemli turizm merkezlerinden biri. İnanıyorum ki, doğru adımlar atarak ve doğru projeleri hayata geçirerek Serik’i daha ileriye taşıyabiliriz. Bunu sadece alt yapı olarak ele almayacağız. Eğitimden kültüre, sokak hayvanlarından sanata birçok alanda hazırlığımız var. Bu projeler hayata geçirildiğinde Serik’in potansiyeli tam olarak ortaya çıkacak. Vatandaşlarımızdan aldığımız destekle bu zorlu ama bir o kadar da keyifli süreci hep birlikte başaracağız." dedi.

 Haber: Osman Türkçe

veli (3)-1veli (1)-1veli (2)-1

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN