2024 yılı Ocak ayı Belediye Meclisi toplantısı yapıldı. Toplantıda Denetim Komisyonuna 5 partiden birer kişi seçildi.

Serik Belediye Meclisi 2024 Ocak ayı toplantısı yapıldı. Yılın ilk meclis toplantısına Belediye Başkanı Enver Aputkan başkanlık etti.

17 maddelik gündem ile yapılan toplantı saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Geçen toplantıda alınan karar özetlerinin okundu kabul edilmesinin ardından Şubat ayı meclis toplantısının 1 Şubat Perşembe günü yapılması kabul edildi.

3-8

Daha sonra ise gündemin 5. Maddesi gereği Denetim Komisyonuna üye seçimine geçildi. Mecliste gurubu bulunan 5 partinin 1’er isim vermesi sonrasında yapılan kapalı oylama ile seçim yapıldı.

Denetim Komisyonu üyeleri şu isimlerden oluştu: Ak Parti’den Mustafa Okur, MHP’den Ercan Erkan, DSP’den Kerim Kuş, CHP’den Okan Şahin ve İyi Parti’den Ali İş.

Serik Belediye Meclisi 2024 Ocak ayı Meclisi toplantısının raporlar bölümünde ise 1 madde yer aldı. Kadriye Mahallesi’ndeki 550 metrekarelik arsanın Merkez Cami Lojmanı yapılmak üzere İlçe Müftülüğüne tahsisinin görüşülmesi hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu oy birliği ile kabul edildi.

Teklifler bölümünde yer alan 10 madde ise görüşülmek üzere ilgili komisyonlar havale edildi.

Haber: Osman Türkçe

ANTALYA'DA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ ANTALYA'DA SAĞANAK HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN