Mimar Bülent Aydın; “Birlikte çözüm üreteceğiz, beraber yöneteceğiz. Başlasın Serik Yüzyılı. İlçemizi, halkımızın içinde halkla birlikte yöneteceğiz.”

Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Aydın, ‘Bu Şehre Bir Mimar Gerek’ sloganıyla çıktığı yolda seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Seçim çalışmaları çerçevesinde vatandaşlar ve esnafların sorun ve isteklerini dinleyen Aydın, Serik’i Serik halkı ile birlikte yöneteceklerini ve her zaman olduğu gibi halkın içinde hep halkla birlikte olmaya devam edeceklerini ifade etti.

İnşaat emekçilerini, sanayi çalışanlarını, semt pazarlarını, esnafları ve vatandaşları ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Aydın çalışmaları ile ilgili şunları söyledi;

“31 Mart 2024 Pazar ünü yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Girmedik sokak, sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmamak için esnaf ve vatandaş ziyaretlerimize devam edeceğiz. İnşallah güzel ilçemizin güzel insanlarına hizmet etmeyi Allah bize nasip eyler.

Biz bu güzel ilçemizin sorunları ve geleceği için hemşerilerimizle birlikte çözüm üreteceğiz, beraber yöneteceğiz. İlçemizi, halkımızın içinde halkımızla birlikte yöneteceğiz.

Serik’in kabuğunu kırma zamanı, değişim zamanı geldi. Bu memleketin gerçekten çok ciddi projelere ihtiyacı var. Gelecek nesillerimize güzel ve yaşanılabilir bir ilçe bırakmak için çok çalışmalıyız. Serik’in gelecek 50 yılının planlanması lazım.

Cumhuriyetimiz’in 100. Yılında başladığımız çalışmalarımızla değişimi gerçekleştireceğimiz ilçemizde önümüzdeki dönem; Türkiye Yüzyılı ile birlikte çok güzel gelişmeleri ve değişimleri hep birlikte el ele gerçekleştireceğiz. Serikli vatandaşlarımız bize güvensin.”

Haber: Osman Türkçe

Böcek, Kepez Dahil 12 İlçede Birinci; Muratpaşa'da 65 Bin Fark Böcek, Kepez Dahil 12 İlçede Birinci; Muratpaşa'da 65 Bin Fark

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN