Prof. Dr. Ramazan Çalık; “31 Mart 2014 tarihinde ‘Huzur, güven, değişim’ diyerek başladığımız hizmetlerimizi ‘Türkiye Yüzyılı’ ile buluşturup 2024-2029 döneminde ilçemizi Akdeniz’in ve ülkemizin yıldızı yapmak amacı ile yola çıktık”

AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Serik’te görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

20 Kasım Pazartesi günü Seçimlerinde AK Parti’den Serik Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatını yapan Prof. Dr. Ramazan Çalık toplantıda Serik ile ilgili düşünce ve görüşlerini paylaştı. ‘Serik bizi seviyor, biz Serik’i seviyoruz, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır’ diyen Çalık Serik’i Akdeniz’in yıldızı yapmak amacı ile yola çıktığını ifade etti.

 

“Hiçbir İşi Yarım Bırakmadık”

AK Parti Serik Belediye Başkan Aday Adayı Prof. Dr. Ramazan Çalık açıklamalarında şunları söyledi; “31 Mart 2024 tarihinde ülkemizde yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde AK Parti’den Serik Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatımızı Pazartesi günü saat 15.00’da Ak Parti Serik İlçe Başkanlığımıza yaptık. Hayatımızda ve 30 yılı aşkın devlet hizmetimizde hiçbir işi yarım bırakmadık.”

 

“İlçemizi Akdeniz’in Yıldızı Yapacağız”

CHP’de Birlik Beraberlik Mesajı CHP’de Birlik Beraberlik Mesajı

“Bu sebeple 31 Mart 2014 tarihinde ‘Huzur, güven, değişim’ diyerek başladığımız hizmetlerimizi ‘Türkiye Yüzyılı’ ile buluşturup 2024-2029 döneminde ilçemizi Akdeniz’in ve ülkemizin yıldızı yapmak amacı ile yola çıktık. 2014’te başladığımız ve Serikli hemşerilerimizin gönüllerinde yer eden projelerimizin devam ettirmek, yarım kalanları tamamlamak ve yeni projeleri hayata geçirmek amacı ile son 5 yıldır ilçemiz ile ilgili AR-Ge çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük.”

 

“Ortak Akıl Ve İstişare İle Serik’i Birlikte Yönetelim”

“Aday adayı olmamın en önemli gerekçesi, sevdalısı olduğum memleketim Serik’in hak ettiği ve hemşerilerimin layık olduğu bir kent haline getirmektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda ortak akıl ve istişare ile Serik’i birlikte yönetelim. Sorunları çözelim ve geçmişimizin mirasıyla, geleceğimizi inşa edelim.”

 

“Serik İçin, Antalya İçin ve Ülkemiz İçin Yola Çıkıyoruz”

Serik bizi seviyor, biz Serik’i seviyoruz, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Serik’i bir dünya kenti yapma vizyonumuzla yola çıktık. Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi, ‘Aşk ile çalışanlar asla yorulmazlar.’ Serik için, Antalya için ve ülkemiz için yola çıkıyoruz.”

Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN