Partisinin Serik Belediye Başkan adayının Op. Dr. Kadir Kumbul olduğunu açıklayan CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen birlik beraberlik mesajı verdi. CHP’de adaylık yarışının sona erdiğini artık birlikte mücadele ederek Serik’i sosyal belediyecilik ile tanıştıracaklarını belirtti.

“Herkesi Baba Ocağında Birlik Olmaya, Davet Ediyorum.”

Bağımsız Adayın 'Oylarım Eksik Sayıldı' İtirazı Reddedildi Bağımsız Adayın 'Oylarım Eksik Sayıldı' İtirazı Reddedildi

CHP Serik İlçe Başkanı Şeref Çimen açıklamasında şunları söyledi; “Siyaset kurumuyla ilgili dertlerimizi ancak siyasetin parçası olarak çözebiliriz. Toplumların refahı örgütlü olmaktan, birlik olmaktan geçer. Serik Belediye Başkanlığı seçimini kazanmak partililerimizin yıllardır en büyük dileği.

Parti Meclisimiz tarafından oy birliği ile Op. Dr. Kadir Kumbul Serik Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilmiştir. Artık adaylık yarışı bitmiştir. Bütün aday adaylarımız, partililerimiz ile birlikte mücadelemizi sürdürerek Serik Belediyesi'nin Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışı ile yönetilmesini sağlayacağız. Serik'te değişim için herkesi baba ocağında birlik olmaya, birlikte çalışmaya davet ediyorum. Dünü dünde bırakıp yarınlarımız için el ele verelim.”

Haber: Osman Türkçe  

Editör: OSMAN TÜRK