Ak Parti Serik İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz; “İlçe Başkanımız Hasan Yıldırım ile birlikte 10 aday adayımız oldu. Bizim Adayımız 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde ilçemizin yeni Belediye başkanı olacaktır”

31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Ak Parti’de Serik Belediye Başkan adayı olmak için 10 isim başvuruda bulundu. Ak Parti’de 9 Kasım Perşembe günü başlayan belediye başkanlığı aday adaylığı müracaatları 22 Kasım Çarşamba günü sona erdi. Ak Parti’de Serik’ten Belediye Başkan adayı olmak için 10 isim başvuruda bulundu.

Başvuru tarihleri arasında içerisinde bütün adayların başvurularını alan ve aday adaylığı sürecini yöneten Ak Parti Serik İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz başvurular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı 2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı

 

Serik Belediye Başkanlığı İçin 10 Aday Adayı

Ak Parti’de Serik Belediye Başkan adayı olmak için 10 isimin başvuruda bulunduğunu belirten Deligöz şunları söyledi; “22 Kasım Çarşamba günü saat 17.00 itibari ile belediye başkan aday adaylığı başvuru işlemlerimiz sona erdi. Bugüne kadar toplam 9 aday adayımızın resmi başvurularını almış bulunuyoruz.

Burada kısaca bir şey belirtmek istiyorum Genel başkan yardımcımız Seçim işleri başkanımız Sayın Ali İhsan Yavuz açıklamasında; ‘Milletvekillerimizden, il başkanlarımızdan, ilçe başkanlarımızdan, belediye başkanlarımızdan aday adaylık başvurusu almayacağız. Onları biz biliyoruz tanıyoruz kendi içimizde değerlendirme yapacağız’ dedi. İlçe başkanımız Hasan Yıldırım Seçim işleri başkanımızın açıklamasından dolayı aday adaylık başvurusu yapmadı ancak bu kapsamda kendisi de aday adayımızdır.”

 

“Seçimlerden Zaferle Çıkacağız.”

“İlçe başkanımız ile birlikte hepsi birbirinden değerli 10 tane aday adayımız oldu. Buda şunu gösteriyor; partimize inanılmaz bir teveccüh var. Çok yoğun katılımlı adaylık başvurusu yapan arkadaşlarımız oldu. Genel merkezimiz Cumhurbaşkanımız bir aday adayını belediye başkan adayı belirledikten sonra bize düşen hep birlikte adayımızın arkasında durmaktır. Bizim Adayımız 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde İlçemizin yeni Belediye başkanı olacaktır. Ak Parti ve Cumhur İttifakı olarak birlik ve beraberlik içerisinde çok çalışıp 31 Mart 2024 de yapılacak olan seçimlerde de zaferle çıkacağız. Rabbim ilçemiz için hayırlısı neyse onu nasip etsin. Tüm aday adayı arkadaşlarımıza çıkmış olduğu bu kutlu yolculukta başarılar diliyorum. Yüce rabbim birliğimizi dirliğimizi daim eylesin.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN