2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı 2'nci Kez Kazanıp İlki Başaran Böcek, Mazbatasını Aldı

Doç. Dr. Veli Vural; “Doğduğum büyüdüğüm her noktasında anılarımın olduğu ilçemiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır.”

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Başhekim Yardımcılığı Doç. Dr. Veli Vural, AK Parti’den Serik Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı. Vural, Ak Parti Serik İlçe binasında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz’e müracaat evraklarını teslim etti.

Vural’ın başvurusunu alan Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz, partiye üye olan Veli Vural’a Ak Parti rozetini taktı.

Halil Deligöz; “Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Başhekim Yardımcılığı yapan, birçok insanımızın derdine derman olan, komşumuz köylümüz Doç. Dr. Veli Vural’ın aday adaylık başvurusunu almış bulunmaktayız. Kendisine başarılar diliyorum. Allah yâr ve yardımcısı olsun.  Partimizin adayı 2024 yerel seçimlerini kesinlikle kazanacaktır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Cumhur İttifakı olarak ilçemizde yeniden başarılı hizmetlere imza atacağız” dedi.

“Memleketimiz Serik’tir, Sevdamız Serik’tir.”

Müracaatını tamamlayan Ak Parti Serik Belediye Başkanı aday adayı Doç. Dr. Veli Vural yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Sözlerine başlarken biricik kızıma, sevgili eşime, haklarını ödeyemeyeceğim anne ve babalarıma yanımda oldukları için çok teşekkür ederim. Memleketimiz Serik’tir, sevdamız Serik’tir. Doğduğum büyüdüğüm her noktasında anılarımın olduğu ilçemiz her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır.”

“Hemşirelerin Dertlerine Derman Olmaya Çalıştım”

“Meslek hayatım boyunca Hakkari Yüksekova’dan, Antalya Kaş Devlet Hastanesi’ne kadar memleketimizin birçok noktasında vatandaşlarımıza faydalı olmaya çalıştım. 2013 yılından bu yana ise Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde çalışmaktayım. Son 4 yıldır da başhekim yardımcılığı görevimi yürütmekteyim. Bu süreçte tüm hemşirelerin dertlerine derman olmaya çalıştım.”

“İlçemize Yeni Bir Vizyon Katacağımıza İnanıyorum”

“Masumların ve kimsesizlerin umudu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki partimizden aday adayı olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Bildiğiniz üzere Antalya dünyada turizm ve tarımın öncüsüdür. İlçemiz Serik'te sahilinden Toroslara kadar turizm ve tarımın başkenti konumundadır. Eğer nasip olursa siz değerli teşkilat mensuplarımızın desteği ile birlik ve beraberlik içerisinde inşallah birçok projeye imza atacağımıza, ilçemize yeni bir vizyon katacağımıza inanıyorum.”

“Tüm Seriklileri Kucaklıyorum”

“Partimize birçok aday adayı arkadaşımız başvurmuştur. Kendi içimizdeki yarışı tamamladıktan sonra kimin nasip olursa olsun birlik ve beraberlik içerisinde Cumhur İttifakı olarak tekrar Serik Belediyesi’ni kazanmak için çalışacağız. Rabbim çıkmış olduğumuz yolda yar ve yardımcımız olsun. Heyecanımız var, sevdamız. Tüm Seriklileri kucaklıyorum.”

Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN