Fatih Kabadayı; “Serik’in bağrında yetişmiş ve ilçeye hizmet aşkı ile bağlanmış olan bir evladı olarak, aşkla, gayretle, heyecanla şehrimiz için, sizler için, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek, hizmet edeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.”

 

Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı, AK Partiden Serik Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptı.

Kalabalık bir topluluk ile AK Parti Serik İlçe binasına gelen Kabadayı, Ak Parti Serik İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz’e müracaat evraklarını teslim etti.

 

50 Mahalle ‘Başkan Böcek’ Dedi 50 Mahalle ‘Başkan Böcek’ Dedi

“Şehrimizin Belediye Başkanlığına Adayım”

Parti binası önünde toplanan kalabalığa seslenen Kabadayı konuşmasında şunları söyledi; “Hizmetin nasıl yapıldığını, vizyon projelerinin nasıl üretildiğini ve nasıl uygulandığını hep birlikte göreceğiz. Önümüzdeki belediye seçimlerinde, siz değerli hemşerilerimin teveccühleri ve destekleriyle şehrimizin belediye başkanlığına adayım. Bugün de sizlerin desteği ile resmi başvurumuzu yapmak için buradayız.”

“Teşkilatın İçinden, Tam Ortasından Gelen Birisiyim”

“Antalya’mızın güzide ilçesi Serik’te doğmuş, büyümüş ve bugüne kadar hayatını bu ilçemizde idame etmiş bir kardeşiniz olarak, AK Parti’mizin kuruluşundan bugüne kadar davamızdan ve çizgimizden taviz vermeden, gece gündüz bulunduğum her kademede, ilçemizin gelişmesi için hizmet etmeyi görev edinmiş bir kardeşinizim.

Başta sizlerin desteği ve duasıyla çıktığımız bu yolda, Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, 2001’de başlayan hizmet yarışında, AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı olarak 5 yıl, İl Başkan Yardımcısı olarak da 5 yıl görev yaptım. Teşkilatın içinden, tam ortasından gelen birisiyim.”

“Sizlerin Huzurunda Söz Veriyorum”

“Mevcutta Antalya’nın en büyük ve en köklü sivil toplum kuruluşu olan, ATSO’da, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyorum. Çocuk yaşta çalışmaya başlayarak, ayakkabı boyacılığından turizme uzanan çalışma hayatımın her kademesinde, hizmet etmeyi kendime görev bildim. Turizm sektöründe genel müdürlüğe kadar yükseldim. Halen Gloria Otelleri Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapmaktayım.

Birçok yurt içi ve yurt dışı fuarlarda, ilimizin ve ülkemizin yurt dışında tanıtımına katkı sağladım. Bir çok vizyon kent projeleri gördüm. Hepsini hafızama yazdım. Bunca yıldır kazandığım tecrübelerimi ilçemize hizmet etmek adına değerlendirmek istiyorum.”

Serik’in bağrında yetişmiş ve ilçeye hizmet aşkı ile bağlanmış olan bir evladı olarak, aşkla, gayretle, heyecanla şehrimiz için, sizler için, sokak sokak, mahalle mahalle gezerek, hizmet edeceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum.”

 

“Hemşerilerimizin Desteklerini ve Dualarını Bekliyorum.”

“Her daim Serikli hemşerilerimizin yanında olmaya, derdiyle dertlenmeye, sevincine ortak olmaya çalıştık, bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar her kademede ki görevimizde Serik halkı yanımızda, AK Parti Teşkilatı arkamızda yer alarak, bizlerin en büyük destekçisi olmuştur. Adaylık sürecimizde de yine en büyük destekçimizin Serikli hemşerilerim olacağına inancım tamdır. Bu süreçte de hemşerilerimizin desteklerini ve dualarını bekliyorum.”

 

“Çözüm Üretmek İçin Adayım”

“İstişare ve ortak akılla birlikte karar veren, ‘Ben yaptım oldu.’ değil; “Nasıl yapabiliriz?” diyen, Bugünü analiz edip; yarını planlayan, yeniliğe ve değişime uyum sağlayan, kaynakları verimli kullanma noktasında hassas,  Şeffaf, açık, hesap verebilen ilçemizin her bir ferdinin görüşünü alan, yönetişim kavramını ön plana çıkaran bir belediyecilik için adayım.

Kültürel değerlerimizi koruyan, geliştiren, zenginleştiren; geleneklerine sahip çıkan; halkımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetini ön planda tutan bir belediyecilik için adayım. Yıllardır yaşadığımız, aşkla, şevkle hizmet etmeye gayret ettiğimiz Serik ilçemizin kronikleşmiş sorunlarının farkındayım ve bunlara çözüm üretmek için adayım.”

 

 “At Binenin Kılıç Kuşananın”

Atasözünden yola çıkarak; getireceğim vizyon projelerle, ilçemizin çehresini değiştireceğim. Özünde şeffaflık, halka hizmet, değişim, gönüllere dokunma ve tevazu sahibi olmayı düstur edinen AK Parti Belediyeciliği için adayım. Seçim sürecinin birlik ve beraberlik ruhu içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Serik ilçemize hizmet etmek için çıktığım bu yolda diğer aday adayları arkadaşlarımızı da canı gönülden kutluyor ve başarılar diliyorum.”

“Dimdik Duracağım”

“Genel Merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan kimi aday gösterirse arkasında dimdik duracağım. Mevlâ Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler. Tüm hemşerilerimi en kalbi duygularla selamlıyorum. Gecemiz gündüzümüz, yazımız kışımız, işimiz gücümüz Serik olacaktır. Hepinize destekleriniz için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum.”Haber: Osman Türkçe

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN