Diş Hekimi İzzet Yılmaz; “Eğer adaylık ve belediye başkanlığı bize nasip olursa, belediyemizin asli görevleri yanında ilçemizin turizm, tarım ve hizmet sektörlerindeki sorunları bir bir çözeceğiz.”

Ak Parti kurucu ilçe başkanı Diş Hekimi İzzet Yılmaz, AK Parti’den Serik Belediye Başkanlığı aday adaylık başvurusunu yaptı. Yılmaz, Ak Parti Serik İlçe binasında Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz’e müracaat evraklarını teslim etti.

Yılmaz’ın başvurusunu alan Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Halil Deligöz; “Bugün burada partimize büyük emekleri olan kurucu ilçe başkanımız İzzet Yılmaz’ın başvurusunu alıyoruz. Kendisine çıkmış olduğu bu kutlu yolculukta başarılar diliyorum. Allah yolunu bahtını açık eylesin.” dedi.

 

“Hizmet Sürecinde Biz De Varız”

Uzun: “İnsanların Vebali Seni Bulur” Uzun: “İnsanların Vebali Seni Bulur”

Başvurusunu tamamlayan Ak Parti Serik Belediye Başkanı Aday Adayı Diş Hekimi İzzet Yılmaz açıklamasında şunları söyledi; “Yerel yönetimlerde hizmet sürecinde biz de varız demek için buradayız. İlçemiz Kuşlar Köyü’nde doğdum, ilçe merkezinde orta öğretimimi tamamladım. Atatürk Üniversitesinde Diş Hekimliği Fakültesini tamamlayarak tekrar ilçemde serbest Diş Hekimi olarak çalışmaya başladım. Meslek hayatıma 27 yıldır devam etmekteyim. Eğitim sürecim, ilgi alanlarıma göre hayatım boyunca hep devam etti. Siyasete ve sivil topluma olan ilgimizden dolayı yerel yönetimler, kamu yönetimi ve sosyoloji alanlarında lisans düzeyinde eğitim aldım ve yine sosyoloji alanında yüksek lisans yaptım. Yüksek lisansta sivil toplum-iktidar ilişkisini çalıştım. Genel anlamda proje hazırlama ve geliştirme kurslarına katıldım. Partimizin düzenlediği yerel yönetimler siyaset akademilerine katıldım. Muhtelif alanlarda faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşunda başkanlık ve üyelik düzeyinde görevler yaptım.”

 

“Hizmet Üretebilmek İçin Gerekli Bilgi Birikim ve Tecrübeye Sahibim”

“Siyasetle ilişkimiz ise 2001 yılında Ak Parti kurucu ilçe başkanlığıyla başladı. İl yönetim kurulu üyeliği, belediye başkanı aday adaylığı sonrasında 2015 Haziran ve Kasım seçimlerinde milletvekili adaylığıyla devam etti. Yani, kuruluşundan beri partimin farklı kademelerinde bulunarak yapmış olduğum çalışmalarla siyasal tecrübemi teorik ve pratik zeminde güçlendirmiş oldum. Belediye deyince akla gelen ana misyon hizmettir. Hizmet üretebilmek için gerekli bilgi birikim ve tecrübeye sahibim. Şimdi ise önümüzdeki dönemde belediye başkanlığı görevine talip olarak bugüne kadar edinmiş olduğum tecrübe ve birikimi, milletime hizmet ederek değerlendirmek istiyorum.”

 

 “Sorunları Bir Bir Çözeceğiz”

“Bugüne kadar ilçemizde görev yapan belediye başkanlarımız, zamanında gördüğü birtakım eksikliklere çözüm bulmaya çalışmış; Serik’in değişim ve gelişimine bir boyutuyla katkı sağlamışlardır. Fakat 1926’da belediyelik olan ilçemiz hâlâ mülkiyet ve imar sorununu çözememiş, buna bağlı olarak ilçemizin temel belediyecilik hizmetleri tamamlanamadığı için (altyapı çalışmaları) sosyokültürel belediyeciliğe hiç geçilememiştir. Bu nedenle gençlik; kültür, sanat, spor ve fikir çalışmaları yerine kötü alışkanlıkların ve yaşamın ortasına itilmiştir.  Eğer adaylık ve belediye başkanlığı bize nasip olursa, belediyemizin asli görevleri yanında ilçemizin turizm, tarım ve hizmet sektörlerindeki sorunları bir bir çözeceğiz.”

 

“Ziyade Ekip Çalışmasını Önemseyeceğiz”

“Başta partimizin mahalle temsilcilerinden sandık başkanlarına, delegelerinden üyelerine, kuruluşundan bugüne tüm kademelerini birleştirmek adına yeni bir inanmışlık ve dava şuuruyla hareket edeceğiz. Bununla beraber siyasal paydaşlarımız, sivil toplum kuruluşları ve devletimizin ilgili kurum ve kuruluşlarıyla oluşturacağımız istişare ve iş birliğiyle bu sorunları yeni Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır bir şekilde çözeceğiz. Sorunların çözümünde ‘ben bilirim’den ziyade ekip çalışmasını önemseyeceğiz. Çalışmalarımızda liyakati esas alan şeffaf, hesap verebilir ve adaletli yaklaşım en temel prensibimiz olacak. Nasip olursa bundan sonraki süreçte sorunları ve çözüm yollarını kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceğiz. Başvurumuzun şahsımız, ilçe halkımız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dileyerek her birinizi tekrar saygı ve sevgiyle selamlıyor ve katılımlarınız için teşekkür ediyorum.” Haber: Osman Türkçe

 

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN