Son olarak görev yaptığı Kadriye İlkokulu’nda emekli olan eğitimci Mehmet Kocabıyık, Ak Parti’ye Serik Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı için başvuruda bulundu.

Ak Parti Serik İlçe başkanlığında gerçekleşen aday adalığı başvurusuna İlçe Başkanı Ahmet Söker, Mehmet Kocabıyık ve sevenleri katıldılar.

Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı başvurusu öncesinde konuşan İlçe Başkanı Ahmet Söker; “Partimize ve Cumhurbaşkanımıza teveccühün bir tezahürü olarak İnşallah hep birlikte 31 Mart pazar günü Serik'te ve Büyükşehir Belediyesi'nde Cumhur İttifakı ile beraber zafere ulaşmayı hedefliyoruz.

Kaya, İYİ Parti'den İstifa Etti Kaya, İYİ Parti'den İstifa Etti

Burada meclis üyeliği sıralaması ne olursa olsun bizimle birlikte yola çıkanların sonuç ne olursa olsun bizimle devam edeceklerini biliyoruz. Kadriye Mahallemizde de Serik'te de sandıkları hep birlikte Cumhur İttifakı ile beraber kazanacağımıza inanıyorum.” dedi

Ak Parti Serik Belediye Meclis Üyesi aday adayı Mehmet Kocabıyık ise şunları söyledi; “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçiminde Serik İlçesi Ak Parti Belediye Meclis üyeliği için başvuru yapıyorum.

Serik İlçesinin sorunlarına ve çözüm yollarına yardımcı olmak için elimden gelen gayreti göstereceğimden, kimseyi mahcup etmeyeceğimden emin olunmasını istiyorum.

Vatandaşımızın istek ve temennilerine öncülük etmeyi, çözüm aşamasında rehberlik etmeyi, yardımlaşmayı, hizmet noktasında elimden gelen gayreti sarf edeceğimin bilinmesini istiyorum.

Halkımızın sevincini, acısını paylaşmayı her konuda bana ulaşan insanımıza ayrım gözetmeksizin yardım etmeyi görev olarak kabul ediyorum ve söz veriyorum.

Doğup büyüdüğüm ilçeme hizmet etmek için çıktığım bu yolda Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah. Vatanımıza, Serik’imize hayırlı olmasını ve bu yolda çalışan herkese başarılar diliyorum. Allah utandırmasın, hayırlı olsun.”

 

Mehmet Kocabıyık Kimdir?

Ak Parti’den Belediye Meclis Üyesi aday adayı olan eğitimci Mehmet Kocabıyık özgeçmişini kendi sözleri ile şöyle anlattı; “1968 yılında Kadriye Mahallesinde doğdum. İlkokulu Kadriye İlkokulunda, ortaokulu Dikmen Ortaokulunda, liseyi de Aksu Öğretmen Lisesinde okudum. Üniversiteyi Burdur Eğitim Fakültesi’nde tamamladım.

1991 yılında Afyon Sandıklı ilçesinde öğretmenlik görevime başladım. Üç yıl orada görev yaptıktan sonra kendi köyüm olan Kadriye Mahallesi İlkokulu’nda öğretmenlik görevime devam ettim. Otuz yıl kendi köyümde görev yaptım, bunun dokuz yılını okul müdürü olarak çalıştım.

1995 yılından itibaren aile şirketimizi kurdum. Turizm ve personel taşımacılığı yapmaktayım.

2023 yılı temmuz ayında emekli oldum. Aile şirketimiz olan Kocabıyık Tur’da yönetici olarak faaliyetlerimi yürütmekteyim. Evliyim, eşim öğretmen, biri kız biri erkek olmak üzere iki çocuğum var.”

Haber: Osman Türkçe

AK (5)AK (4)AK (3)AK (1)

 

 

Editör: DÖNDÜ ŞAHİN